a Haber Süleymanlıları Hedef Aldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Allah’ın selamı rahmeti cümlemizin üzerine olsun kıymetli okuyucularımız. Gerçek Süleymanlıların buluşma noktası olan Süleymanlı Haber, bin bir türlü engelleme ve karalama olsa da çalışmalarına devam etmektedir.

a Haber’de yazar Melih Altınok’un sunduğu “Melih Altınok İle Sebep Sonuç” programında, 08.05.2023 tarihinde konuk olan İhsan Aktaş’ın Süleymanlıları hedef göstermesini ve Süleymanlılar hakkında yapmış olduğu yakışıksız ifadeleri itibar suikastı olarak varsayıyor, bunların büyük bir kısmını asla kabul etmiyoruz.(O Kısmı yazımızda belirteceğiz.)

Süleymanlı Haber sitemize ve sosyal medya iletişim araçlarımıza, destekleyeninden desteklemeyenine kadar her kesimden insandan binlerce mesaj geliyor.

Öncelikli olarak yapmış olduğumuz haberler bizlerin kişisel düşünceleridir. Bizler hiçbir kurum ve kuruluşa bağlı olmayan Süleyman Hilmi Tunahan Üstazımızın ve Süleymanlıların sesi olmak adına doğru bildiklerimizi yazmaya devam ediyoruz.(Hatamız varsa belirtin lütfen. Malum bizler de insanız olabilir.)

Yazdığımız yazıların hepsi de Türkiye Cumhuriyet’i anayasası ve kanunlarına uymaktadır. Yazdığımız haberlerimizde ve bilgilendirmelerimizde de son derece hassas ve hakkaniyetli olmaya dikkat ediyoruz. Bu yüzdende bazen medyadaki olaylara gecikmeli cevaplar verebiliyoruz.

Bu bilgilendirmeleri birçok yazı içeriğinde yapmak hoş olmasa da önemle üzerinde durmaktayız. Çünkü tarafımıza bin bir iftira ile itibar suikastları yapılabilmektedir. Hatta bazı kişiler bizler sosyal medya üzerinden bize mesaj atmaktalar ve isim öğrenmek istemekteler. Şunu belirtelim ki Süleymanlı Haber sitemizin sosyal medya işlerini iki kişi yürütmekle birlikte yazı ve makalelerimiz konunun uzmanları tarafından hazırlanmaktadır. Dolayısıyla Süleymanlı Haber’in bir isim ile bağdaştırılması kesinlikle kabul edilemez. Bu yüzden de bazı resmi işlerde halen sorunlar yaşamaktayız. Yine bunlara ilaveten belirtmemiz gereken önemli bir diğer konu da bizler Süleyman Hilmi Tunahan’ı seven, kurs ve yurtlara düşman olmayan sicil yönünden de tertemiz insanlarız. Kurslara asla zarar verme niyetinde de değiliz, olmayız da… 

Yukarıda gerekli bilgilendirmeleri yaptıktan sonra haberimize devam edelim. a Haber’ de yayınlanan ve yazar Melih Altınok’un sunumuyla 08.05.2023 tarihinde ekranlara gelen “Melih Altınok İle Sebep Sonuç” programında Süleymanlıların hedef gösterilmesi ve İtibar Suikastı yapılmasına sessiz kalmamız mümkün değildir.

Kitleleri hedef gösterip manipüle eden a Haber yayınladığı programın ilgili bölümünde, İhsan Aktaş’ın 2 dakikalık bir konuşmada Süleymanlılar üzerinden algı yapıp İtibar suikastını kınamaktayız.

İtibar suikastı NEDİR ?

İtibar suikastı, hedefteki kişinin itibarını yerle bir etmek amacıyla gerçekdışı isnatlarda bulunmaktır. İtibar suikastını kişisel onura ve itibara karşı her türden kötülüğü yapmaktan haz duyanlar gerçekleştirir. Bunu belirli bir hedefe ulaşmak bilinciyle yaparlar. Diğer bir ifadeyle, itibar suikastçıları hedefteki kişiyi itibarsızlaştırmak için bilinçli ve örgütlü hareket etmektedirler. Bu nedenle Yalan Çağı’nın en merkezi kötülük mekanizmasının İtibar Suikastı olduğunu söyleyebiliriz.

a Haberi İzlemekle Onları Desteklemiş Olmayın!

Kıymetli kardeşler; Süleymanlı Haber olarak bizler, ilgili bölümü canlı yayında sizlere sunduk ve bu canlı yayının bir kopyasını youtube kanalımızda yayınladık. Ekipmanlarımızın ve o esnada olanaklarımız kısıtlı olmasından dolayı görüntü kalitesi çok net olmadı maalesef. Bizler videoyu ve seslendirmeyi tekrar yapıp buraya ekleyeceğiz. Eğer ilgili yayın organının sosyal medyalarında izler veya arama yaparsanız bu kişilere destek vermiş olursunuz. Lütfen bu konuda sabırlı olun kesinlikle izlemeyin, onlara kazandırmayın.

a Haber’de İhsan Aktaş şöyle diyor: “Süleymanlılar için (Süleymancılar) Bu milletin hayrıyla, hasenatıyla geçinen, kanını emen bu cemaate de dindarlar olarak Sultan Abdülhamit’in Hal Fetvasını imzalayacak İslamcılar görevini verdiler.”

Süleymanlı Haber ekibi olarak İhsan Aktaş’ın yukarıdaki cümlesine cevabımız: (a Haberin tarihi nasıl çarpıttığını öğrenmek için sitemizde oluşturduğumuz tarih bölümünü özellikle bakabilirsiniz.) İhsan Bey tarihte öylesine geçmişe gidiyor ki ‘Nereden nasıl bir doğruyu bulabilirim de bununla insanları saptırırım.” derdine düşmüş olmalıdır. Hal Fetvası ile konunun hiçbir alakası yoktur. Malum sağ kesimin ciddi derecede hatalı tarih bilgisi ve Osmanlıcılık adı altında ülkeyi mandacılara teslim etmesi neticesinde üzerinde uzun uzadıya konuşmak gereken konular zamansız ve bilinçsiz bir şekilde dile getirilebilmekte. Bizler bu alakasız konuyu bir kenara bırakarak bizi ilgilendiren esas kısma geçmek isteriz.

Konuşmanın devamında İhsan Aktaş diyor ki: “…bu milletin hayrıyla hasenatıyla geçinen, kanını emen bu cemaate de dindarlar olarak….” Süleyman Hilmi Tunahan severleri ve Süleymanlılar olarak hepimiz biliyoruz ki böylesi bir iftirayı tarih affetmez ve buna sessiz kalınamaz. Süleymanlılara yardım edenler, Allah rızası için gönüllü olarak bu yardımları yapmaktadırlar. Üstelik Süleymanlılar bırakın buralardan geçim kaynağını sağlamayı daha çok kendi nafakasından kısarak bin bir zorlukla talebeye barınak, eğitim ve öğretim desteğini vermektedir.

Süleymanlı Yurtlarında hiçbir talebeden mali destek alınmaz (Çok az bir bedel istenir; senelik Hatta o bile alınmaz.) Ayrıca verilen hizmetler parasal değeri yönünden azımsanamayacak düzeyde hizmetlerdir.

Şimdi İhsan Aktaş’a soralım bakalım “Bu insanlar mı milletin kanını emen, ey İHSAN AKTAŞ ?
Yoksa KYK yurtlarına yerleşemeyen veya ev bulamayan üniversite öğrencilerine, VAKIF adı altında, sadece barınma ihtiyaçları için DEVLET Desteği diye GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI aracılığıyla öğrenciye para desteği sağlayıp, o parayı daha fazlasıyla öğrenciden alan bazı tarikatlar ile malum kesime ait kişiler mi kan emenler? Yoksa tüm bunlara hem destek olup hem de sürdürümesine göz yumanlar mı? Yoksa o ücretlerle hem devlet hem de öğrencilerin paraları ile 1 liralık işlerde bile 10 lirayı vurgun yapacak şekilde götürenler mi?” Hala ‘Süleymanlılar’ diyecekseniz biz de ‘Allah sizi ıslah eylesin.’ demekten başka birşey bulamayız.

Konuşmanın devamında a Haber program sunucusu Melih ALTINOK Süleymanlılar ilgili “Süleymancılar kimi destekliyor?” şeklinde soru yöneltiyor ve İhsan Aktaş şöyle cevap veriyor: “Müslümanların hilafına kim varsa Süleymanlılar onu destekliyor.” Aslında izleyicilere sadece kendilerinin Müslüman olduğunu ve kendilerine oy vermeyen, Akp’yi desteklemeyenlerin, Müslüman olmadığını aşılamaya çalışıyor. Kendilerini(AKP), İslamın temsilcisi gibi gösterip diğer kesimleri ise dinsiz göstermek son derece yakışıksız ithamlardır. CHP’NİN 70 yıldır iktidara gelmemesi, geçmişte yaşanan bazı hataların varlığını kabullenerek düzeltmek istediği şu zaman diliminde bu sözler hem tebliğ metoduna aykırı hem de İslamın öğretilerine aykırıdır. Takdir AKLI-SELİM OKUYUCULARIMIZINDIR.

İhsan Aktaş konuşmasının devamında şu ifadeleri dile getiriyor : “(Süleymancılar) güya sokaklarda diyorlarmış ki ‘Tayyip Erdoğan Yahudi’…” Süleymanlı kardeşlerimizin işi kalmadı da Erdoğan’a Yahudi mi desinler? Siz hiç böyle bir şeye şahit oldunuz mu ? Bu haberden sonra bazı medya grupları sokak röpartajı yapar da mikrofdan birileri bunu söyler ise şaşırmayız. Çünkü tamamen yalan olan ve geniş zaman dilimi kullanılmış bir algı oluşturuldu bu sözlerle. (Süleymanlı Haber olarak siyaset yapma derdinde değiliz. Fakat Bize ve cemaatimize dinsiz diyenlere cevap olması bakımından, Yahudilerin Erdoğan için okudukları duayı yayınladık. Bunu da medyadan aldık ve asla Erdoğan’a Yahudi diye bir şey demedik. Dileyen bu videoya sitemizden bakabilir.)

Yeterli bilgi donanımına sahip olmadığından ve söyleyecek başka bir söz bulamadığından olsa gerek İhsan Aktaş konuşmasının devamında “…bu adamlar (Süleymanlılar) Milletin zekatı ile geçinen ve Milletin kanını emen adamlar ve bugüne kadar da sadece milletin hayır hasenatı ile geçinip İslam düşmanlığı yapıyor.” diyor.

İhsan Aktaş’ın bu cümleleri kullanmasındaki amaç önce Süleymanlıları Halk nezdinde küçük düşürmek ve Süleymanlılara yardım eden İHVAN’IN Yardımlarını kesmek sonrada İslam Düşmanı diyerek de Müslümanı Müslümana kırdırmak olduğunu düşünmekteyiz.

Şuan bizim web sitemizde Süleymanlılara yardım eden bir çok vatandaşımız bu yazıları okuyor, sitemize giriyor. Hepsi de Süleymanlıların aslında böyle insanlar olmadığını, bu gibi sözlerle insanların manipüle edilmeye çalışıldığının farkındalar.

Bizler web sitemizde AKP medyasının senelerdir nasıl zararlar verdiğini belirten yazıları daha önce yazdık ve yayınladık. Süleymanlıların resmi olarak bu tarz konuları gündeme getiren hiçbir sitesi yoktur. Hatta bu sitemizi açarken cemaatte hatırı sayılır bazı insanlara ‘3 senedir gidişat bozuk ve hakkımızda çok hatalı bilgi var. Sosyal medyada çözüm bulalım.’ diye bildirmemize rağmen verilen şifai cevap “Siz yapabildiğiniz kadarını yapın.” oldu.(Lütfen İsim Sormayın. Süleymanlılardan bir kaç büyüğümüz.)

Yayında Konuk olarak bulunan Ferhat Murat (Siyasal İletişimci) konuşma arasında “İslamın da tam karşısında bir söylemle yani…” diye ekliyor. Bunun üzerine konuya başka ilavelerde bulunamayacağını anlayan İhsan Aktaş bu kez de konuyu RAHMETLİ ERBAKAN HOCAYA getiriyor. Hemen sonra da program sunucusu MELİH ALTINOK “….yanlış anlaşılmasın…” vs diye konuşmayı kesmeye çalışıyor ve güya masumiyet algısı oluşturmaya çalışılıyor.

İhsan Aktaş devam ederek “(SÜLEYMANLILAR) CHP TARİKATI” diyor. Bu zamana kadar tarikatların veya cemaatlerin bir partileri olmamıştı ama AKP ile bu da oluştu. Burada yapılmaya çalışılan ise bilinçli bir şekilde seçmeni kendilerine çekmek. Elbette ki Süleymanlı kardeşlerimiz kim hizmet ederse ona oy verir. Bir çok kardeşimiz zamanında AKP’YE DE CHP’YE DE OY VERMİŞTİR. Bu herkesin kişisel tercihi olmakla birlikte CHP’ye oy vermek veya KEMAL KILIÇDAROĞLU’nu DESTEK VERMEKLE CHP TARİKATI OLUNMAZ. Tıpkı AKP’ye oy veren veya destekleyen kimseye AKP TARİKATI VEYA TAYYİBİYE TARİKATI denilmeyeceği gibi… 

Bu kadar cümlelerden sonra konuşmasının devamında Süleyman Hilmi Tunahan ve Said Nursi’den örnek vererek “…din iman mücadelesi…” vs diyor. Bu cümlelerle de güya kendilerini imanın savunucusu diğer insanları ise dinsiz gibi göstermeye çalışmaktadır. Aslında tüm amacı Süleymanlı kesimi kontrol altına almak, Süleymanlıların itibarını sarsmak ve bir şekilde etkisizleştirmektir.

AKP’yi destekleyenlerin, yaklaşık olarak 2 dakikada açık olarak hedef gösterilen Süleymanlıların bahsinin geçtiği bu videoyu kesip sosyal medyada özellikle Facebook gibi sosyal medya mecradalarında yaymakla hem halkın hem de Süleymanlıların tüm kontrollerini ele almaya çalıştıklarının kanısındayız.

Burada yapılan itibar suikastının nasıl devreye sokulduğunu ve işlediğini değerlendirelim. İçinde yer aldığı çevrede, üzerinde çalıştığı konuda veya geniş çaplı olarak kamuoyunda bilinen bir gruba karşı itibar suikastı gerçekleştirmek amacıyla bilinçli hareket eden bir grup vardır. Bu grup sosyal medyada hedefteki kişi ve kişiler hakkında asılsız bir iddiayı dolaşıma sokar. Bu iftira kısa sürede binlerce paylaşım yapılarak gündem haline getirilir. Sonrasında halk nezdinde karalama ve kişilerde psikolojik baskı ile sindirme ve yıpratma yapılır. 

İhsan Aktaş, bu cemaat FETÖ’nün karşısında 12 sene, tek başına duran bir cemaat… Siz onlar ile kol kola gezerken ve onlar dine, kitaba, devlete, millete, vatana, bayrağa ve ezana zarar verirken karşılarında bu cemaat dimdik durdu. Yere göğe sığdıramadınız o FETÖ, sizin elinizle ve verdiğiniz desteklerle büyüdüler. Yetmedi 252 tane vatandaşımızı şehit ettiler. Bu cemaat, sizin oy verdiklerinizin çocukları Kerimcanlarla- Okşanlarla, pudra şekerleriyle uğraşırlarken bu pisliklerin karşılarında dimdik duran cemaat. Sizler “Yalakalık yapayım. Aman benim musluğum kesilmesin. Bu uğurda gerekirse millete çamur atayım” şeklinde düşünüp hareket ederken bu cemaat Vatan- millet -bayrak için dimdik duran ve durmaya da devam edecek olan bir cemaat…

Süleymanlı Haber olarak, Süleymanlıların ve Süleyman Hilmi Tunahan severlerin onurunu zedeleyen ve aba altından sopa gösterenlerin bu yaptıkları hataları her zaman dile getireceğiz, haykıracağız. Nitekim her şey apaçık ortadadır. Sitemiz siyasi yazıları gündeme getirmek için kurulmamıştır. Ama hem kendileri Süleymanlılardan destek isteyip hem de arkadan Süleymanlıların kuyusunu kazmaya çalışanlara karşı sessiz kalmayı bizler içimize sindirememekteyiz. 

Son olarak bu süreçte ‘CHP EŞİTTİR PKK’ DİYENLERE HİÇBİR ŞEKİLDE İTİBAR ETMEYİN. YİNE ‘RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A OY VERMEYEN DİNSİZDİR.’ DİYENLERE DE İTİBAR ETMEYİN LÜTFEN. EMİN OLUN Kİ BU SÖYLEMLER BUGÜN İSTEDİĞİNİZ KİŞİLERİ/PARTİYİSİZİ İKTİDARA GETİRMİŞ OLABİLİR. ANCAK BU VE BENZERİ AĞIR İTHAMLARLA, HALK NEZDİNDE VE AHİRETTE SİZİ DESTEKLEMEYENLERE KARŞI BİNLERCE VEBALE GİRİYORSUNUZ. SÜLEYMANLI HABER OLARAK 2. TURDA GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLEMANTER SİSTEME GEÇİLEBİLMESİ İÇİN SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEYECEĞİMİZİ BİLDİRMEK İSTERİZ.NASIL BİR ÇOK GRUP VE OLUŞUM RECEP TAYYİP ERDOĞANI DESTEKLEDİĞİNİ AÇIKLAYIP DEMOKRATİK HAKKINI KULLANIYORSA BİZ DE KENDİ DEMOKRATİK HAKKIMIZI KULLANIR SÜLEYMANLI HABER OLARAK KEMAL KILIÇDAROĞLUNU DESTEKLEYECEĞİMİZİ BİLDİRİR VE HALKIMIZIN TAKDİRİNE BIRAKIRIZ.

TÜM TAKİPCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

a Haber Süleymanlıları Hedef Aldı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir