AKP Medyası ve Trolleri Süleyman Hilmi Tunahan’ı Kullanmaya Devam Ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Allah’ın selamı rahmeti cümlemizin üzerine olsun kıymetli okuyucularımız. Daha önceki yazılarımızda AKP medya ve trollerinin Süleymanlıları nasıl bölmek istediğini ve Süleymanlılara nasıl tuzaklar kurmaya çalıştıklarını delilleri ile birlikte açıklamıştık.

Süleymanlıların içlerine yerleştirdikleri Kripto AKP’Lİ isimlerle Süleymanlı Cemaatini elinde tutmak isteyen AKP’nin, yapmış olduğu tuzakları halkımıza deşifre edip anlattıktan sonra bu kez de kripto AKP’Lİ isimleri geri plana çekerek nasıl da farklı bir taktik sergilemeye başladıklarını Süleymanlı Haber olarak yine deşifre edip milletimize sunmaya devam ediyoruz.

AKP Medyası ve Trolleri Süleyman Hilmi Tunahan’ı Kullanmaya Devam Ediyor

Bu kez AKP Trollerinin kullandığı taktik medya gücü… Evet kardeşler, basın yayın ve medyaya dair tüm güç şuanda AKP iktidarının elinde. Ancak sonradan gelişen ve kontrol etmeyi tam olarak gerçekleştiremedikleri Facebook – İnstagram – Twitter gibi sosyal mecralarda ise farklı türde hesaplar açarak milletimiz üzerinde her türlü baskıyı yapmaya devam ediyor.

Her gün tarafımıza yüzlerce tehdit yapılmakla birlikte sayfalarımızı beğenen insanlara da özel mesaj atmakta veya farklı şekillerde taciz etmekteler. AKP iktidarına yönelik yapılan az bir eleştiri ya da hoşlarına gitmeyecek bir şey paylaşıldığı anda kişiye ‘FETÖCÜ,VATAN HAİNİ,BEYGİRCİ,HIRSIZ VB’ kötü ithamlarla aklınıza ne gelirse söyleyip medya gücü ile baskı uygulanıp pasif halkı olumsuz etkilemekteler. Hatta devletin yasal yürütme merkezlerinin isimlerini kullanarak tehdit edip gözdağı da veriyorlar.  

Bildiğiniz gibi Şubat ayında yaşanan deprem neticesinde yüz binlerce vatandaşımız enkaz altında kalmıştı. Bunlardan kimileri vefat etmiş kimileri ise kurtarılmayı beklerken zaman kaybı , vb nedenlerden hayatını kaybetmişti. Tüm bu gelişmeler esnasında Anonim Şirket diye bilinen Kızılay’ın çadır sattığı öğrenildi. Aynı kuruluşun başındaki isimlerin birden fazla yerden maaş alması ve akraba, yandaşlarını kurum içerisinde göreve getirmesi gerçeği de ayrı bir vehamet…

Tüm bunların üstüne Recep Tayyip Erdoğan’ın televizyonda dar açı ile hastane temeli atıldığı düşünülen yerin geniş açı ile çekim yapan vatandaşlar sayesinde aslında Hastane olmadığını apaçık belirtmesi de AKP seçmenini hayal kırıklığına uğratmış ve onları da artık objektif olarak sorgulamaya meyletmişti.

Medya yolu ile daha önce Süleymanlıları ve diğer dindar kesimi nasıl elinde tutacaklarının planlaması sürerken KENDİ MEDYALARINDA “SÜLEYMANLILAR CHP’YE OY VERECEK” DİYE HABERLERİ SERVİS EDİYORLAR. ARKASINDAN BASKI VE SİNDİRME İLE TERS ETKİ YAPARAK SÜLEYMANLI SEÇMENİ AKP’YE OY ATMAYA ZORLUYORLAR. Şimdi bunu bir kaç örnekle anlatacağız ki anlattıklarımız daha da iyi pekişsin. 

AKP’NİN piyasaya sürdükleri ve en önde gelen SÜLEYMANLI DÜŞMANLARI KİMLERDİR?

Hepinizin aklına gelen ZEKAYİ IŞIN veya Sait Çamlıca gibi şahıslardır muhakkak…

Taktikleri çok basit; bu insanlar öncelikle SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA “SÜLEYMANLILAR CHP’YE OY VERECEK” ALGISINI OLUŞTURUYOR. Tabii normalde AKP’YE OY VERMEYECEK OLAN SÜLEYMANLI Kardeşlerimiz otomatik olarak olur mu biz ‘AKP VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A OY VERİYORUZ’ şeklinde ister istemez söylemde bulunuyor. Bu davranış psikolojik ve taktikseldir. Bu şekilde bilinç altına yerleştirdikleri söylemlerle “DİN ELDEN GİDİYOR ,ÜLKE ŞAHLANIŞTA, VS” diye diye sizlerin beyin mekanizmasına dolaylı bir baskı yaparak kendilerine oy verdirtmeye mecburmuş hissi veriyor ve bunu da iyi bir şekilde sürdürmeye devam ediyorlar. Tabii ki biz milletimize bazı şeyleri anlatana kadar sürdürebiliyorlar.

AKP Medyası ve AKP sempatizanlarının medyada yaptıkları algı operasyonlarına binaen kullanmış oldukları algoritmalar ve bazı paylaşımların yalan olduğunu buradan belirtmek isteriz.

Uydurmuş oldukları en büyük yalanlardan biri ise Süleyman Hilmi Tunahan üstazımızın, Recep Tayyip Erdoğan hakkında “Bu benim evladım bütün dünyaya hakim olacaktır.” şeklinde bir sözünün olması yalanı. Bu söz, dinini bile dünya menfaat ve siyasetine alet edenlerin, AKP medyasının ve AKP Trollerinin uydurmasıdır.

suleyman efendi recep tayyip erdogan

Yukarıdaki uydurma yalanların içine yer yer bir kaç doğru bilgi de eklenerek o kadar profesyonel yapılmakta ki bir takım algı oluşturuluyor. Bu yalanı söylerken Karaca Ahmet Mezarlığında bulunan üstazımızın kabrinin yanında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın anne ve babalarının kabirleri de bulunması ve anne-babalarının Süleyman Hilmi Tunahan üstazımıza muhabbet duyduğu doğrusu ile süslenmektedir.

Hatta bir çok talebe okutan Süleymanlı Kurslarımızda Erdoğan da talebelik yapmıştır. Talebelik yaptığı kurslardan biri olan Kasımpaşa Kur’an Kursu’nu da ilerde kendisi yıktırmıştır. Hatta bu yıkım maalesef ki zorbalık şeklinde gerçekleşmiştir.(Kıymetli Süleymanlı Haber takipçilerimiz, güzel okuyucularımız sizden ricamız, medyada, sosyal medyada veya birilerinin konuşmalarında üstazımıza ya da büyük bildiğimiz şahsiyetlere dayandırılan sözler, yolumuzun istismar edildiği yönünde açıklamalar, rivayetler duyduğunuzda sıhhatini sorgulayın lütfen.)

Şimdi AKP’medyasının istismar ettiği bir diğer yalana geçmek istiyoruz. Her fırsatta Süleymanlı Haber’i çekemeyen şer odakları ve cahillerin ithamlarından bir diğeri de “Süleymanlı Haber Süleyman Hilmi Tunahan üstazımızın kemiklerini sızlatıyor.” şeklindeki ithamları.

Oysa ki bunu söyleyenler Süleymanlı Haber sitemizde yazdığımız İtikadi ve Siyasi yazılara cevap veremeyenler ve her fırsatta Süleyman Hilmi Tunahan’ı istismar edenlerin oyunlarına gelenlerdir. Bunları dile getirmelerinin sebebi bizim AKP YALANLARINI deşifre etmemizden olsa gerek. Belki de bu ithamları bize yöneltenler aslında Süleyman Hilmi Tunahan’ın kemiklerini sızlatıyordur.

Sıradaki meşhur yalan, AKP Trollerinin ve sözde İslamcı, çakma Osmanlıcıların ortaya attığı Süleyman Hilmi Tunahan Üstazımızın vasiyeti yalanıdır.

AKP’YE OY toplamak adına 14 Mayıs 2023 seçimlerine yönelik yaptığımız açıklamalarımızdan sonra tespit ettiğimiz yalan yayma merkezi başta Kadir Mısırlıoğlu – AKP – İSMAİLAĞA (MAHMUDEFENDİ) adındaki sayfaları. Bu sayfalarda utanmadan, din istismarında bulunarak şöyle yalan bilgi vermektedirler; ‘Süleyman Hilmi Tunahan (k.s) Hazretlerinin son vasiyeti:

“Evladlarım!

Talebelerimden, Sultan Abdulhamid abimi tahtan indiren Masonlarla işbirliği yaparsa Ahirette İki elim O talebemin yakasında olacaktır!” ve kendisi yaşasaydı doğduğunda kucağına alıp dua ettiği Tayyib Kaptanı desteklerdi!’”

Üstazımızın yukarıdaki gibi bir vasiyeti olmadığı gibi bu haberi yapanların Osmanlı Tarihinden de haberleri olmadığı anlaşılmaktadır. Bu malum kesimlerin arka bağlantılarını araştırırsanız İngilizlerle nasıl iş birliği yaptığını Osmanlıyı kullanarak nasıl İslamiyete ve Türkiye devletine zarar verdiklerini göreceksiniz.

Ayrı bir zaman diliminde bizler de uzunca delilleri ile anlatabiliriz. Konumuza devam edecek olursak bahsettikleri bu vasiyet her şeyi kullanan, istismar eden AKP zihniyetine hiç yakışmadı.

Biraz geçmişe gidersek Yahudi Cesaret Madalyasını kimin aldığını görebilirsiniz. Süleyman Hilmi Tunahan Üstazımızın son vasiyeti bu şekilde siyasi değil, ömrünü adadığı gibi İslam davasına yakışır ve İslami yaşayış tarzına da gayet uygun bir vasiyeti olduğu hepimiz tarafından malumdur.

Allahu Alem : “ Vasiyetim olsun, tefrikaya düşmeyiniz, kavmiyet gütmeyiniz. Ehl-i sünnetten gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Her yerde birlik ve beraberlik lazımdır. Muvaffak olmak için her hususta ittifak etmeli ve dayanışma asla elden bırakılmamalıdır. Çünkü Allah’ın nusreti, maddi ve manevi yardımı cemaat ile beraberdir. Toplu çalışanlar bunun semeresini kısa zamanda elde ederler.” şeklindedir.

Süleyman Hilmi Tunahan üstazımızın ölümünden bile kendilerine bir pay çıkaracak AKP zihniyetinin şerrinden Alemlerin Rabbi olan Allah’a sığınırız.

akplilerin suleymanhilmi tunahan vasiyet yalani

AKP Medyası ve AKP trollerinin din istismarı yaptığını artık bilmeyen kalmadığı gibi seçimi kaybedeceklerini anladıkları için her türlü çirkin senaryoları uygulamaya ve dindar, Müslüman-inançlı kesimi kandırma yolunda durmadan yalan ürettiklerinin artık hepimiz farkındayız.

Süleymanlılar üzerine her türlü yalanı atan ve halkı senelerdir kandıran bu kirli yapı bu sefer dini önemi olan mabetler üzerinden yalan atmaya devam etmektedirler.

AKP Trollerinin meşhur yalanlar serisine 2023 yılında eklenen ve en ünlü olanlardan bir diğeri ise AYASOFYA YALANI…

Süleyman Hilmi Tunahan üstazımızın vasiyeti üzerinden yalan attıkları yetmedikleri gibi Ayasofya üzerinden de yalanlar uydurmaktalar .

Ayasofya ile ilgili görüşlerimizden(açılmasını istememizden dolayı) hala bir mahkememiz devam etmektedir. Yanlışa mahal vermek istemeyiz kıymetli okuyucularımız; Ayasofya’nın açılması son derece güzel ama siyasi meselelere alet edilmesi ve ölmüş alimlerin isimleri kullanarak buradan rant devşirmeye çalışılmasından ötürü kullanılıp istismar edilmesini istememekteyiz.

AKP ve yandaş trolleri halk nezdinde bocalamayınca Ayasofya’yı kullanıp siyasesi meselerine alet ederek istismar etmeleri kabul edilemez.

AKP Trolleri aşağıdaki görüntüyü kullanarak oy toplamaya çalışmaktalar. Bunun yanı sıra Süleyman Hilmi Tunahan üstazımız adına yalan uydurmaya halen devam ediyorlar.

akp trollerinden ayasofya yalani

Yukarıdaki görüntüyle birlikte AKP’nin Süleymanlı kardeşlerimiz üzerinden algı yaparak iddia ettikleri yalanların en meşhur ve güncel olanlarını sizlerle paylaştık.

Ek olarak, medyada daha önce bu cemaatle bağlantısı bulunan Avukat Hayrullah Karadeniz’e ait bir söylemi de kullanmaya devam eden AKP ve sempatizanları Süleymanlıları ilk etapta CİA ile ilişkilendirmekteler. Böylelikle Süleymanlıları itibarsızlaştırma çabalarında ne kadar ısrarcı olduklarını belirtmek isteriz. Şunu da ifade edelim ki ilgili şahıs vefat etmiştir.

Lütfen medyada bu tarz haberler görürseniz kesinlikle itibar etmeyin. Malum şahıs vefat ettiği için konuya fazla girmemek en güzeli. Yine de merak eden okuyucularımız için onların yapmış olduğu çalışmalara binaen bir görsel hazırlayacağımızı ve AKP’nin her hamlesine karşı hakikatlerden asla vazgeçmeyeceğimizi de belirtmek isteriz.

akp cia iliskisi

Süleymanlılara bu iftiraları atıp, karalamaya çalışan şer odaklı bu kişiler hedeflerine ulaşamadıkları gibi atmış oldukları iftiralar kendilerinin aleyhine dönmüştür.

Dikkat ederseniz AKP ve Trollerin söyledikleri iftiralar ve saldırı niteliğinde itham ettikleri tüm şeyler kendilerinde fazlası ile mevcuttur, kendileri hiç de sütten çıkmış ak kaşık değiller. Ama gelin de bunu troller ile AKP’lilere anlatın,nafile…Basına sızan AKP-CİA haberini araştırırsanız çok daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz. 

akp cia belge

”Cumhuriyetçi kökenli Goss, 11 Eylül’den dolayı eleştirilen teşkilatta iddialı bir değişime girişmiş, birçok bürokrat ve ajanı karşısına almıştı. Goss 2006’da sürpriz bir şekilde dönemin başkanı George W. Bush’a istifasını sunmuştu. Öte yandan The Intercept’in haberinde Goss’un CIA günlerinde “Özgürlüğe alternatif hiçbir şey yoktur. Kadın ve erkeklerin potansiyellerinin tamamına ulaşabilmesini sadece özgürlük sağlayabilir.” açıklaması hatırlatılırken, Türkiye’deki basın özgürlüğü düşünüldüğünde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’sinin Goss seçiminin ‘tuhaf‘ olduğu belirtildi.

Amerikan gizli haber alma örgütü CIA eski başkanlarından Porter Goss’un danışmanlık hizmeti ve lobi çalışmaları için AKP hükümetiyle anlaştığı ortaya çıktı.

The Intercept, Porter Goss’un AKP hükümetiyle anlaştığına dair ABD Adalet Bakanlığı’ndaki kayıtlara ulaştı.

Dış Temsilciler Tescil Yasası kayıtlarına göre hali hazırda Amerika’da Türkiye adına faaliyet gösteren Dickstein Shapiro danışmanlık firmasının bünyesindeki Porter Goss, bundan sonra Türkiye lehine çalışacak.

Burada hükümetin birçok gazeteciyi tutuklattığı, barışçıl gösterilere şiddetle karşılık verdiği ve sosyal medya sansürleri de hatırlatıldı.

Türkiye’nin IŞİD’le mücadele konusunda ABD’nin yanında yer aldığı ancak IŞİD militanlarının hala Türkiye’nin Irak ve Suriye sınırlarından kolayca geçiş yapabildiği de vurgulandı. (Bu tür belgeler için wikipedia sitesine göz atmanız yeterli olacaktır.)

Süleymanlılar kendi işini bilir ve başkalarının uydurdukları gibi dış mihraklar,iç mihraklar vb söylemlerle birilerinin emri altında çalışmaz. Kısacası attığınız iftiralar size geriye fazlası ile dönmekte ve dakka dukka tabiri ile ifade ettiğiniz şeyler sizin başınıza gelmekte.

Kıymetli kardeşlerimiz, Süleymanlılarla ilgili AKP Medyaları ve Tetikçilerinin yalanlarını saymakla bitiremeyiz.

Bu haberimize diğer tüm yalanları olmasa da bir kaçını daha ekleyecektik. Ancak Süleymanlı Haber ziyaretçilerinin yoğun istek ve taleplerinden bir tanesi yazılarımızın çok uzun olmaması yönünde. Bunu ve ve zaman mefhumu göz önüne alarak yazımızı burada bırakıyoruz.

Bir sonraki yazımızda bu yazıya ilave etmeyi düşündüğümüz AKP’NİN ALİ ERHAN KURİŞ İTİBARSIZLAŞTIRMA VE ALİ ERHAN KURİŞ ÜZERİNDEN SÜLEYMANLILARI BİTİRME PROJESİNDEN BAHSEDECEĞİZ.

Sitemizde tamamlamış olduğumuz 4.(dördüncü) siyasi yazımızla birlikte AKP’NİN hiç de masum olmadığını umarım fark etmişsinizdir.

Dua ve selam ile…

AKP Medyası ve Trolleri Süleyman Hilmi Tunahan’ı Kullanmaya Devam Ediyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Sitenizde verdiğiniz bu bilgilerin hepsi sahihtir.Yazmış olduğunuz konuları teker teker araştırıyorum.Facebookta da verdiğiniz şekilde AKP Medyası yalanları doldurmuş.İlk etapta size şüpheli yaklaşıyorduk ama şuanda söylemlerinizde tamamen haklısınız. Kemal Kılıçdaroğlunu sonuna kadar destekleyeceğiniz.Bursada herkes sizi konuşuyor.Ayrıca Sinan Ateş abimiz içinde dua edelim lütfen.

    • 10 Mayıs 2023, 21:23

      Hatalı bilgi verirsek bulursanız bizi uyarın biz kendimizi düzeltiriz elbette.Sitemizi denetlemeniz bizide mutlu etmektedir.