AKP ‘Süleymanlıları’ Bölüyor !

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2016 yılından bugüne Süleymanlıların Lideri olan Alihan Kuriş bey her seçim zamanı bazılarının hedef tahtasına oturtulmuş durumda.

Fatih Süleyman Denizolgun beyefendi ile Alihan Kuriş bey taraftarları arasında sizler de biliyorsunuz ki bir çekişme süreci başlamıştı. Bir yanda Ali Erhan Kuriş Bey’in cemaat liderliğini kabul etmeyenler bir yanda Fatih Süleyman Denizolgun’un cemaatin başında olması gerektiğini savunanlar.

Alihan bey ile ilgili biraz kısa bilgi vermek gerekirse; annesi Gülderen Kuriş , dayısı Arif Ahmet Denizolgun, annesinin eniştesi Kemal Kaçar, büyükbabası da üstazımız Süleyman Hilmi Tunahan’dır.

Daha önce Süleymanlılar cemaatinin liderliğini yapmakta olan Arif Ahmet Denizolgun beyefendinin vefatından sonra Alihan Kuriş 8 Eylül 2016 cemaatin başına geçmiştir.

Gerçek ismi Ali Erhan Kuriş olan ve kamuoyunda Alihan Kuriş diye bilinen Ali Erhan bey cemaatin başına geçtiği ilk günden bu yana kendisi hakkında çeşitli senaryolar çizilmiş ve SÜLEYMANLILARI Kontrol etmek isteyen bazı isimler insani hakları göz artı ederek özel hayatına dair bir çok ağıza alınmayacak şeyler söylenmiştir.

Süleymanlıların içinde yetişmiş, her türlü bilgiye sahip olan ve cemaat sayesinde isim yapmış şahıslar gerek kitaplarında gerekse sosyal medyada ALİ ERHAN BEY ABİ ÜZERİNDEN İFTİRALARA HIZ KESMEDEN DEVAM ETTİLER.

Süleymanlı Haber olarak site adresimizi satın aldığımız 12.04.2021 tarihi ve 12:59:28 saatli ibareden sonra yaklaşık olarak 1 sene gibi bir süre tasarım, grafik ve site programlarımızı yapıp ilk etapta kurulum aşaması daha sonrada kurumsallaşma aşaması için çalışmaya başladık. Bu çalışmalarımızda bizlere birçok insan doğru veya hatalı bilgiler sunmaya başladı.

Süleyman Hilmi Tunahan üstazımızı severler olarak açmış olduğumuz diğerlerinden bağımsız Süleymanlı Haber sitemize yoğun bir ilgi oluştu.

Bağımsız olarak hareket eden Süleyman Hilmi Tunahan severleri platformu Süleymanlı Haber, ilk etapta Süleymanlıların dini konularda bazı hurafe bidat ve hatalı bilgileri gündeme getirdik. Bununla birlikte sosyal medya üzerinden ”Süleymanlılar” diye tabir edilen Süleymanlı cemaatine dolaylı-dolaysız birçok saldırının yapıldığına şahit olmaya başladık.

Süleymanlı Haber ekibimiz birçok insan, gruplarla ile görüşmeler yapmıştır. Bu görüşmeler içinde 40 yıl boyunca cemaatin içerisinde yetişip cemaatten ayrılanlardan tutun da senelerini Süleymanlılarda hizmete adayan insanlara kadar nice insanlar oldu.

Sosyal Medya Hesaplarından bizlerle görüşmek isteyenlerle yazışmalarımız oldu. Görüşme yaptığımız insanlara bir tek şartımız oldu bidat, hurafe ve hatalı dini bilgileri insanca eleştirelim ve reddiyeleri yapıp gerekli yerlere iletelim. İlk etapta şirin gözüken bu insanlar bizleri kısa süreliğine desteklediler. İlerleyen zamanlarda ise gerçek yüzlerini ortaya çıkarıp sürekli “kurslar kapatılsın , Süleymancılar yok edilsin” şeklinde haberler yaymaya başlayıp bizlerinde bu şekilde haber yapmaya teşvik etmek istediler. 

Süleymanlı Haber platformlarında bu şahısların aktif olarak sergiledikleri ”KURSLAR KAPATILSIN,ALİHAN KURİŞ FETÖCÜ,SÜLEYMANCILAR BU ÜMMETİN BAŞINA BELA , VB…” tutumlarından dolayı farklı görüş içerisine giren bu insanlara tutumlarının hatalı olduklarını söylemeye başladığımız andan itibaren kurmuş oldukları sosyal medya ekipleri ile bizlere karşı da saldırı ve karalama hareketlerini başlattılar. Tüm bunları açıklamamızın nedeni; halkımız SÜLEYMANLI HABER’İ düşman zannetmesin ve objektif bir bakış açısıyla bakabilsin.

Kıymetli ziyaretçilerimiz Süleymanlı Haber konusuna göre en sert reddiyeleri yazan fakat fırsatını buldukça bu kursların ekmeğini yediklerini ve kurslarımıza giden kardeşlerimizden oluştuğunu da hatırlatmaktayız. Bunu yazdığımız tüm yazılardan da anlayabilirsiniz. Yapmış olduğumuz öz eleştirilerin hepsi tutarlı ve makuldür.

Süleymanlı Haber sosyal medyada Süleymanlılarla ilgili yalan yanlış bilgi veren bir çok internet sitesine reddiye yazdığı gibi internet sitelerinde haber yapan şahısları da tek tek araştırmıştır. Bu sitelerin bir kısmına açıktan reddiye yazmakla birlikte şahısların sosyal medyada paylaştıklarına da bizzat kendimiz yorum yazarak reddiyelerimizi ilettik.

Evet kıymetli kardeşler bu sosyal medya grupları ve kişiler kesinlikle cemaati birilerinin güdümüne sokma amaçlı eylemler yapmaktalar. Süleymanlı Haber olarak 10 Mart 2023 gününe kadar tarafsızlığımızı koruyup bağımsız haberler yapma gayretindeydik. Ancak sosyal medyada olan olaylar üzerine bağımsız kalınamayacağını ve taraf belirtme zorunluluğu hasıl olmuştur.

Tüm bunlar ve daha fazla olayların perde arkasını araladığımızda sonuç AKP’ye çıkmakta. İlgili haber yapan medya kuruluşlarını tek tek araştırdık kıymetli kardeşlerimiz, isterseniz sizlerde çok basit bir iki arama ile bunu yapabilirsiniz. Bir iki örnek verelim ve sizler de bunlara şahit olun.

suleymanlilara iftiralar

Yukarıdaki kasıtlı haberi yapanlar kimlerdir? Bakmayın başlıkta CHP isminin geçtiğine (tamamen böl- parçala-yönet şeklinde bir algının ürünü olan ve fitne yayanlar) buradan sonrasını siz anlayın… Bu medya grubu kime ait, biliyor musunuz? Doğu Perinçek ve Vatan Partisi’ne. Şaşırdınız değil mi ? Daha önce Nafiz Ay’ın bu gazetede yazdığı “Süleymanlı Kadınların Başörtüsü” şeklindeki yazısına reddiye yazdık ve TÜRKİYE’DE SÜLEYMANLILARIN GRURU OLDUK. O REDDİYEMİZİN LİNKİNİ DE AŞAĞIYA EKLİYORUZ, TIKLAMANIZ YETERLİ. 

thumbnail
AKP ve Vatan Partisinin Medyasının Yalanı OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Süleymanlı Hanımların Başörtü Şekli Neden Farklı ?

suleymalihaber desifre ediyor

Yukarıdaki resimlerde oynama yoktur ki kısa bir araştırma yaparsanız oynanan oyunları sizler de anlarsınız. Şimdi, senelerdir DOĞU PERİNÇEK bu ülkeyi yönettiğini ekranlarda söylüyor ve CUMHUR İttifakı ile bir bütün, öyle değil mi ? Buna da inanmayanlar veya inanmak istemeyen- inkar edenler olacak, daha fazla ilgililer hakkında reklam yapmanın manası yok.

Milletimiz merakla sormakta “Neden böyle davranıyorsunuz, bu tutumunuzdan vazgeçin.” diye Şimdi gelelim diğer enterasan sonuçlara; aşağıdaki sitelere iyi bakınız. Kimin kimlere hizmet ettiğini hepimiz biliyoruz herhalde görüntüye dikkatle bakalım.

suleymanlilara iftira 2

Yukarıdaki ekran görüntülerinde de görüldüğü üzere Yeni Akit tamamen yalanlarla dolu. Türkiye Cumhuriyet’inin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ten tutun Milli Mücadeleye destek veren birçok insana hakaret yağdırıp milleti bölmeye çalışan bu basın yayın organının birilerinin tekelinde olduğunu bilmeyen yoktur herhalde.

Peki Haber 7 kimin? Daha fazla gözünüzün içine de sokamayız. Sizler de her şeyin farkındasınızdır. Değilseniz bu yazımızdan sonra kimler Süleymanlıları nasıl kontrol altında tutmaya çalıştığını, böl parçala yönet taktikleri ile yönetmek istediklerini ,tek tek açıklıyoruz daha ne yapalım ?

suleymanlilara iftira 3

Yukarıdaki ekran görüntüsünde görüldüğü üzere, HÜRRİYET GAZETESİ KİME AİT ; DEMİRÖREN GRUBUNA. BU GRUBA BU GAZETENİN ALINMASINA KİM ÖNCÜLÜK ETTİ? BU SORUNUN CEVABINI BİZ VERMEYECEĞİZ. ÇÜNKÜ BU YAZDIĞIMIZ HABERİ ENGELLEMEK İÇİN BİRÇOK YALAN TARAFIMIZA İSNAT EDİLEBİLİR. MALUM GERÇEKLERİ SÖYLEYENLER DOKUZ KÖYDEN KOVALANIR BU ÜLKEDE….

Haberlerin tarihleri de bulunmakta kıymetli kardeşler. Şimdi Makum Takvim Gazetesi… O da Sabah Gazetesi, Turkuaz Grup vb medyalar gibi Cumhur İttifakının yayın organlarından. Sorarız tüm bu yayın medyalarının tümüne; neden 2016 yılından beri Gazetelerinizde , Medyalarınızda ve diğer yayın kuruluşlarınızda bu haberleri yapıyorsunuz? Amaç göz dağı vermek mi yoksa kamuoyunda Süleymanlı olan Dindar Kesimi kontrol altına almak mı ?

Bakınız bu olayları CHP veya Millet İttifakına ait yayınlar yapsa yer yerinden oynardı. İKTİDAR YANLISI OLARAK YAPILDIĞI İÇİN KİMSEDEN dE ÇIKMAMAKTA,BUNA CESARET DAHİ EDİLMEMEKTE. Ancak bizler bunların tümünü makalelerimizde paylaşıp dile getireceğiz. Cumhuriyet Gazetesi’nden Haber Sola kadar tüm medya kuruluşlarını inceledik / inceliyoruz. Haber Sol bile bu cemaatin AKP ile ilişkisini ortaya çıkardı , çıkan bu ilişkide yolsuzluğun ve mahkemelerin devam ettiğini hatta Ali Erhan Kuriş beyin ilgili kişileri cemaatten uzaklaştırma talimatı da gündemde yer edinmekte. İsterseniz biraz daha detaylı ele alalım bunu.

suleymalilara iftiralar 4

Ekşi sözlükten tutunda diğer birçok internet sitelerine kadar troller ile hareket edip toplum nezdinde bu cemaati küçük düşürenler seçim yaklaştıkça MALUM PARTİYE İTAAT ETMEDİĞİ BAHANESİYLE YAYIN ORGANLARINDAN DA CEMMAT MENSUPLARINI KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞIYORLAR.

Evet senelerini bu cemaate verip daha sonra sayfalarında “Dikkat edin, Süleymanlılar Atatürk aleyhinde haber yapıyorlar, tarikatlara düşmanlar.” Gibi propaganda içerikli paylaşımlar yapmaktalar. Süleymancılar hakkında yazdıkları kitaplarla para kazanır sonra da seçim zamanı yaklaştıkça “Süleymancılar kime oy verecek?” başlıklarıyla da dindar/ dine hassas duyguları olanları bir şekilde elde tutma cabası içerisindeler.

Kısacası “Bir oy için ne yapsak da bir kişi çeksek?” düşüncesindeler. Bu sinsilikleri yaparak AKP’ye oy verileceği veya Süleymanlıların kontrol altına alınacağını hesaplamışlarsa bunu başaramayacaklar Allah’ın izni ile…

Sıradaki ekran görüntümüzde de her fırsatta AKP propagandası ile cemaati böl parçala yönet taktiği sergilendiği ortada. Hatta bizler bu ilgili medya şirketine bir kaç konuda mesaj attık anacak dönüş yapmaya bile tenezzül etmediler. Ama bizler bazı kişileri sitelerinde yer ederek Süleymanlıları nasıl alaşağı etmek istediklerini çok iyi biliyoruz.suleymanlilara iftiralar 1

Bir sonraki Haberimizde bazı isimleri Süleymanlı Haber olarak açıklayacağımızı buradan bildirmek isteriz.

Bu isimlerin bazıları cemaat içerisinde yetişmiş olan ve ilerleyen zamanda cemaatten ayrılmış olanlar kişiler. Bunların AKP ile bağlantıları şöyle de anlaşılabilir: gittikleri yerlerde SÜLEYMANLILARLA ilgili ağıza alınmayacak ağır ithamlar, ALİ ERHAN KURİŞ beyefendinin ismini kullanarak çeşitli yalanlar üretir, bunları sosyal medyada pazarlayıp hatta bazen ABARTI OLUMLU YÖNDE HABER yaptırıp farklı mecralarda kötülerler.

Kıymetli kardeşlerimiz, bu ve benzeri yazılarımız farklı başlıklar altında da olsa devam edecektir. Şimdilik bazı isimleri buradan paylaşacağız. Bu isimlerin hepsinin AKP sempatizanı olmakla birlikte bunlara karşı kesinlikle uyanık olunması gerektiğini ve SÜLEYMANLILAR üzerine oyun oynadıklarını bilmelisiniz.

Bu isimlerin başlıcaları şu şekildedir: Sait Çamlıca , Zekayi Işın , Erdal Arıkan , Metin Kutukoğlu vb…. Bu isimlerden özellikle de Sait Çamlıca’nın ikili oynadığı tarafımıza vermediği cevaplar neticesinde netleşmiştir.

Bugün AKP-TARİKAT yapılanmasını kimse inkar edemez. Vakıf adı altında devlet ile özellikle İSMAİLAĞA – MENZİL – NUR ve diğer din ile ilgili kesimi yanına çekip onlarla dolaylı – dolaysız kurulan ilişki ağını bildiğimiz bir AKP var.

Hatta kendisine itaat etmeyen kesimlere karşı karalama, baskı , şantaj , devletin gücü ile sindirme politikası, ve zulüm de yapılmaktadır… Bunların en bariz örneği senelerce hapis yatan ALPASLAN KUYTUL HOCA.

Kendisini buradan anıyoruz. Sebebini şöyle izah edelim: Zekayi Işın Bey, ALİ ERHAN KURİŞ İLE İLGİLİ TERÖRİST DİYE SUÇ DUYURUSU AÇTIĞINDA İLK ALPASLAN KUYTUL’A BU SORU SORULDUĞU VAKİT VERDİĞİ CEVAPLA SAFINI BELLİ ETMİŞTİR. BU KONUDA SİTEMİZDE TÜRKİYE’DE İLK REDDİYE YAZAN YİNE BİZLER OLDUK.. Aşağıdaki LİNKE TIKLAYARAK okuyabilirsiniz.

thumbnail
AKP'Lİ ZEKAYİ IŞIN Reddiyemiz OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Süleymanlıları ”Terörle” İlişkilendirenleri Kınıyoruz !

Sait Çamlıca denen şahsın seçim döneminde yapmış olduğu haberlerin hepsi nedense Süleymanlılar Cemaatine yöneliktir! Sebebi ise fitne ateşini yayarak SÜLEYMANLILARI AKP’YE BİAAT ETTİRMEKTİR. Evet, “Ne alakası var?” diyebilirsiniz. Zekayi Işın’ın kitaplarını bastıran ve yayan bizzat kendisidir. Kendileri AKP ile tanınmış ve ortaya çıkarılmıştır.

Bağımsız olan Süleymanlı Haber tüm bu ve diğer gelişmelerden rahatsızlık duymakla birlikte bu kadar pisliğin birileri tarafından sistemli organize edilip yapılması neticesinde 13.Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde açık bir şekilde MİLLET İTTİFAKINI VE KEMAL KILIÇDAROĞLU’NU DESTEKLEME KARARI ALMIŞTIR.

Gücü gittikçe elinde toplayan AKP, yayın organlarında bu kadar pervasız haberlere izin verirken senelerce Süleymanlılar ses etmedi buna rağmen aleme maskara edilmeye çalışıldı.

Sizler kendi haber ve yayın organlarında bu haberleri seçim öncesi de sonrası da sistemli yapmaya devam edip bazı şeylere göz yumulduğunu ve Süleymanlılar için bir çok zorluk çıkarıldığını bilmektesiniz.

O yüzden bu yapılan tüm karalama içerikli haberler kaldırmadığı ve her fırsatta ALİ ERHAN BEY üzerine de oyunlar oynayarak cemaati kontrol altında tutma isteğinden vazgeçilmediği sürece bizler hem sosyal medyada hem de bu internet sitemizde yazıları kaldırmayacak, gerekli şekilde siyasi açıklama yapmaya devam ederiz.

AKP ‘Süleymanlıları’ Bölüyor !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

9 Yorum

  1. Ben sizi tanıyorum, daha geçen haftalarda Zekayi İşin ile çekirdek yiyorsunuz. Facebookta paylaştiniz o sizin dostunuz

    Cevapla
    • 13 Eylül 2023, 10:56

      Biz sizi tanımıyoruz kimden bahsettiğinizi detaylı yazarsanız bilgisini verebiliriz yazılarımız açık ve nettir.Zekayi Işin konusunda aksini iddia edebilecek ve sitemizi Zekayi İşinın kurduğu iftirasını atmak için gayret ediyorsanız daha cok uğraşırsınız.

  2. 21 Mart 2023, 05:38

    Sayfa ALİHAN KURİŞ İN TALİMATI İLE Mİ KURULDU? CEMAAT İÇİNDE DUZELTEMEDIGI VEYA KENDİNE YÖNELİK SALDIRILARI ÖNLEMEK AMACI İLEMI HALK OLARAK BİLGİ VERİN SİZ NECISINIZ? OKUYUNCA KAFA KARISTIRMAKTASINIZ? DİNİ KONULARDA FARKLI YAZIYORSUNUZ AMA DİYANET EKSENİNDE SİYASİ KONUDA YAZDIĞINIZ BU HABERİ ARAŞTIRMA YAPINCADA DEDİKLERİNIZ DOĞRU NE YAPIYORSUNUZ SİZ ALİHAN KURİŞ TALİMATI Mİ İLE Mİ AÇILDI BİLGİ AÇIKLAMA DUYMAK İSTİYORUZ. SÖZ KIMSINIZ? HAKARET İCREKLİ YORUMLAMİYORUZ DEMİŞSİNİZ HAKARET YOK YORUMU AÇIN HALK BİLMEK İSTİYOR DÜZGÜN İŞ YAPIN VATANDASIZ BİZ.

    Cevapla
    • 25 Mart 2023, 16:25

      Talimat almıyoruz bunu defalarca söyledik.Bu tür şeylere itibar etmeyin sonradan ortaya atılan iftiralar genelde AKP trölleri kötülemek amaçlı ortaya cıkarıyorlar.

  3. Sizi kötülemelerinin sebebini daha iyi anlıyoruz.Rabbim razı olsun.

  4. Süleymanlı Haber’in kesinlikle Alihan bey abinin olduğunu düşünüyorum.Sizden cok özür dileriz.İleri geri konuştuk bu haberinizle gördük ki oynanan oyunların büyüklüğü ortada da diğer yazılarınızı merakla bekliyoruz.AKP’ye oy bizde vermeyeceğiz.

    Cevapla
    • 19 Mart 2023, 23:58

      bunlara yalan diyecek bir kişi varmı ? bakalım troller biraz kuduracak ama bu cemaat cok cekti bu işlerden artık bıktık.Hamd olsun gerçek neyse ortaya cıksın bize küfür edenler herkesin safı belirlensin.

    • 7 Mayıs 2023, 13:59

      Allah sizi ahirette de Kılıçdaroğlu ve ortakları ile haşretsin İnşaallah

      • 7 Mayıs 2023, 17:25

        Amin hırsızlar din adına soyguncularla olmaktansa kul hakkı yemeyen kılıçdaroğlu ile haşrolunmayı tercih ederiz.