AKP’lilere İtibar Etmeyiniz !

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gerçek Süleymanlıların Sesi olan Süleymanlı Haber Sitemize ve Süleyman Hilmi Tunahan üstazımızın talebeleri olan Süleymanlılara seçim öncesi Sosyal Medyada Çeşitli Kişiler aracığı ile her türlü iftira, çirkin saldırı ve hakaretlere karşı ikinci duyuru metnimizi yayınlama zorunluluğu hissettik.

Baskı ve çeşitli propagandalarla Süleyman Hilmi Tunahan üstazımızın talebeleri olan Süleymanlıları kontrol altına almak isteyen AKP (Medyası), her türlü yolu denemesine rağmen Süleymanlılar boyun eğmemekte, (AKP MEDYASININ) yaptıklarına kanmamaktadır.

Özellikle 2007 yılından bu yana Süleymanlı Kurslarımız ve Camialarımız, medya ve çeşitli karalama yöntemleriyle açık bir şekilde yok edilmek istense, farklı yollardan engellemeler yapılsa da Camiamız ilk günkü gibi pırıl pırıl hizmet etmeye , tüm bölgelerde halkın takdirini kazanmaya ve Türkiyemiz için , İnsanlık alemi için insan yetiştirme gayretini sürdürmektedir.

AKP’lilere İtibar Etmeyiniz !

Bu camia içerisinde yetişip belli noktalara gelmiş insanlardan bazıları ne yazık ki çıkarları uğruna yetiştikleri camiamıza ve Süleyman Hilmi Tunahan üstazımıza küfür edecek noktaya gelmişlerdir. Bu şahısların isimlerini burada tekrar zikretmenin önemi olmadığı gibi siz kıymetli kardeşlerimiz bunların kim olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Nitekim daha evvelki yazılarımızda bizler de yer yer bunları ismen anlattık.

Süleymanlı Haber olarak insanların düşünce ve fikirlerine her daim saygı duyduğumuz gibi Süleyman Hilmi Tunahan üstazımızın talebeleri içerisinde de hatalar olabileceği savındayız. Bizler bu hataları hiç çekinmeden sitemizde reddiye biçiminde de yayınladık. Tüm yayınlarımız sitemizde durmaktadır. Yine bu yayınlar yapılırken hiçbir zaman Müslümana yakışmayacak bir tutum içerisinde olmadığımız gibi camiamızın gelişmesi ve bu hataların giderilmesi içinde gayret göstermeye devam etmekteyiz.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi ile ilgili 10 – 16 Mart 2023 tarihleri arasında tespit ettiğimiz, Sosyal Medyada Süleymanlılara baş düşman olanlar ”Süleymanlılar şer odaklarını destekleyecek ve Terör Örgütünü destekleyecek, bunlar ikinci Fetö” şeklinde haber yaparak algı oluşturup, Süleymanlıların hem ilgili şahıslara karşı olmasını hem de bu şekilde onların yalan söylemlerinin tersi bir uğraşa girmesini sağlamak istemişlerdir. Ancak AKP politikası güdenlere karşı Süleymanlı Haber tedbir almak adına bu oyunu sergileyenlerin tezgahlarını başlarına yıkmış ve tüm iftiraları bertaraf etmiştir. Bu konularla ilgili hem sitemizde hem de Sosyal Medya mecralarımızda yazılarımızla ve videolarımızla tedbir alıp halkımıza duyurmuştuk. Sitemizde yazdığımız yazıları aşağıdaki bağlantılara tıklayarak okuyabilirsiniz.

thumbnail
AKP'nin Süleymanlıları Bölme Tuzağı
AKP ‘Süleymanlıları’ Bölüyor !

thumbnail
AKP'NİN Süleymanlılara Kurduğu Tuzaklar
AKP’nin Süleymanlılara Verdiği Zararlar

thumbnail
AKP'NİN Süleymanlıları Medya İle Kandırmaları
AKP Medyası ve Trolleri Süleyman Hilmi Tunahan’ı Kullanmaya Devam Ediyor

Yukarıda linklerini verdiğimiz yazılarımızda ve sosyal medyada ilgili şahısların oynadıkları tehlikeli oyunları halkımıza bildirdiğimiz bu malum kişiler sayfalarında insanlara kin, nefret ve aşağılamaya her gün Süleyman Hilmi Tunahan ve talebelerine çeşitli yollarla hakaret, iftira ve yalan uydurup halkımızı kandırarak Süleymanlıları küçük düşürmeye devam etmektedirler.

Tüm bunların neticesinde Süleymanlı Haber olarak 16 MART 2023 Tarihinde Gerçek Süleymanlıların, 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Millet İttifakını ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceği yönünde açıklama yapmıştık. Bu yazımızın da linkini aşağıda bırakıyoruz, dilerseniz tekrar okuyabilirsiniz.

thumbnail
Süleymanlıların Sesi Süleymanlı Haber
Süleymanlılar Kime Oy Verecek !

Yukarıda linkini bıraktığımız yazıdan sonra tüm medya gruplarından sitemiz ve sayfalarımız engellenmeye ve saldırılarla çökertilmeye çalışılmış. Hatta web sitemiz ile sosyal medya hesaplarımıza karşı çeşitli yollarla itibarsızlaştırma hamleleri yapıldı. Ancak halktan olumlu sonuç almayan malum zümreler , Sosyal Medyada -instagram ve Facebook gibi medyalarda- (Başvurularımız Neticesinde Engel Kaldırıldı-Tekrardan bu bölüm güncellenerek bildirilir.) www.suleymanlihaber.com adresini engelletmişlerdir.

Bu engel şer gibi görünse de bizler için olumlu olmuştur. Çünkü internet sitemizi facebook ve instagram gibi sosyal medya üzerinde hedef gösterememektedirler. Hedef gösteremediklerinden dolayı da hamd olsun yoğunluk oluşmamakta ve yoğunluktan çökme, kapanma durumu meydana gelmemekte. Allah’a hamd olsun ki bu süreçte zaten sitemizi bilenler stabil şekilde yayınlarımızı takip etmeye devam etmektedirler.

Sosyal Medya üzerinden insanların bildiri yayınlaması doğal olmakla birlikte yalan, iftira niteliğindeki bildirileri (ÖZ HAKİKİ SÜLEYMAN EFENDİ TALEBELERİNİN SEDASI) insanlara sunarak hedef göstermek ve akıl okuyup bir karalama yapmak veya karalama niteliğindeki bildirileri yayınlamaktadırlar. 

Süleymanlı Haber internet sitemiz www.suleymanlihaber.com olmak üzere hakkımızda hedef gösterilerek karalama çalışması yapılmasını etik görmemekteyiz. Bunlardan biri olan bir bildiri metnini siz kıymetli okuyucularımıza aşağıda linkiyle bildirip bu tarz paylaşımlara itibar etmemenizi tavsiye etmekteyiz.

hilal kaplan suleymanlihaber kinama

Yukarıda linkini verdiğimiz bildirge ile kurslarımızı ve Süleymanlıları hedef alan Hilal Kaplan’ı Süleymanlı Haber olarak kınamakta, kendisine böylesi hezeyan dolu bildiriyi yayınlayarak yapmış olduğu hatadan dolayı tövbe etmesini tavsiye ederiz. Ayrıca kendisine sosyal medyada mecralarından biri olan twitter üzerinden gerekli cevabın verildiğini de siz kıymetli okuyucularımıza bildirmek isteriz. Yukarıdaki bildiriyi yayınlayan şahıslara itibar dahi edilmemesi gerekmektedir.

Yine yukarıda hezeyanlarla dolu olan bildiride büyüğümüz Alihan Kuriş (ALİ ERHAN BEY) hedef alınmıştır. Bir cuma hutbesinden dahi duyulan bu kadar korku niyedir ? Yurtlarımızda okutulan Samiri hutbesinin neyinden rahatsızlık duyuldu da böylesine bir bildirgeye gerek görüldü. Kurs ve yurtlarda okutulan hutbeler İslami acıdan sakıncalı mıdır ki rahatsız oldunuz da bildirge yayınladınız ?

28-04-2023 Tarihinde yayınlanan hutbede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ismi geçmediği gibi kurslarda talebelere de siyaset yapılmaz, yaptırılmaz. Bu bildirge ve benzeri şeylerle köklü bir camiayı kökten bitirme hareketlerine bilerek veya bilmeyerek devam etmektedirler.

Bildirgenin ikinci paragrafında Süleymanlı Haber ve www.suleymanlihaber.com internet sitemizde hedef gösterilmiştir. Bizler istediğimize oy vermekte özgür vatandaşlarız. Süleymanlı Haber ve o küçük gördüğünüz Süleymanlılardan neden bu kadar korktunuz? Süleymanlı Haber olarak siyasete girmedik girmek istemeyiz de. Siyaset yapmaya kalkarsak birilerinin yalanlarını millete anlatırız korkusu mu bu ?

Son olarak siz kıymetli okuyucu/ takipçilerimizin, kesinlikle AKP’LİLERİN kışkırtmalarına veya fikirlerinizi taciz etmelerine kanmamanızı rica ederiz.

Sosyal Medya üzerinden bizlere yüzlerce mesaj geliyor hatta internet sitemize de binlerce yorum. Bu yorumlarda binlerce tehdit hakaret küfür vb. bir Müslümana yakışmayan şeyler… Biz bu insanları dikkate almayıp kendimize yakışan dik bir duruş sergilemekteyiz. Sizler de lütfen bu gibi durumlarda cevap dahi vermeyin ve tartışmaya girmeyin.

Bizler her ne kadar zaman zaman Sosyal medyada gerektiği gibi etik ve doğru düzgün cevaplar vermiş olsak değerli vaktimizi bunlara Sosyal Medyalardan cevap vererek israf etmeyip kendi çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz.

Bu temenniler ve cümleler ile sağ duyulu olmanızı tahriklere kapılmamanızı ve iftira atanların önce kendilerine bakmaları gerektiğini belirterek Süleymanlı Haber ailesi olarak Millet İttifakını ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlunu destekleyeceğimizi bir kez daha belirtmek isteriz.

Kazanan aday kim olursa olsun Ülkemiz ve İslam alemi adına hayırlar getirmesi duası ile…..

Süleymanlı Haber Ailesi

www.suleymanlihaber.com

AKP’lilere İtibar Etmeyiniz !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. İlgili grup şuanda yine yalan bildiri yayınladı.Bu sefer çirkefliklerini gizlemek için tatlı bir dil kullanarak yayınlamışlar takipte olun lütfen her yerden saldırdıkları gibi.SOSYAL MEDYADA BEGENİ ATTIĞIMIZDA ÖZEL MESAJLA TEHDİT EDİYORLAR.

    • 21 Mayıs 2023, 22:39

      Sosyal medyada her türlü yalanı yapıyorlar itibar etmeyin.Tehditlerede boyun eğmeyin.