AKP’nin Süleymanlılara Verdiği Zararlar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Allah’ın selamı rahmeti cümlemizin üzerine olsun kıymetli okuyucularımız. Gerçek Süleymanlıların buluşma noktası Süleymanlı Haber 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan seçimde biz Süleymanlıların (akp trolleri sayesinde Süleymancıların), Millet İttifakını ve Millet İttifakının adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğimizi belirtmiştik.

10 Mart 2023 yılında Millet İttifakını ve Millet İttifakının adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararımızı açıklamamızdan önce ve sonra bir çok olay basına yansımış ve bizler de Süleymanlı Haber olarak niçin Süleymanlıların (Süleymancıların) AKP’ye (AK Partiye) oy vermemesi gerektiğini gerek sitemizde konular açarak gerekse sosyal medyada yapılanları deşifre ederek halkımıza sunup milletimizin gerçekleri görmesini delilleri ile belirttik, Allah’ın izniyle belirtmeye devam edeceğiz.

AKP’nin Süleymanlılara Verdiği Zararlar

AKP’nin medya gücünü kullanarak Süleymanlı kardeşlerimizi her fırsatta nasıl bölmeyi çalıştığını hem yazımızda hem de yazımızın canlı videosunu çekerek Youtube hesabımızda yayınlayıp milletimizle paylaştık. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ilgili metni okuyabilir ve Youtube hesabımızdan da ilgili yazı hakkındaki sunumumuz izleyebilirsiniz.

thumbnail
AKP'NİN TUZAKLARI OKUMAK İCİN TIKLAYINIZ
AKP ‘Süleymanlıları’ Bölüyor !

22 Yıllık iktidarlık döneminde her fırsatta Süleymanlı kardeşlerimize medyada saldıranlar bugün bizler doğruları dile getirecek nitelikte bir yazı yazınca ortalığı ayağa kaldırmaktalar. Oysa ki AKP’NİN MEDYA ORGANLARINDA SÜLEYMANLILAR HER GÜN KARALANIP KÖTÜLENİNCE SES ÇIKARMIYORLAR. Bu olaylara sessiz kalan ve destek olan insanlar kesinlikle kripto insanlar.

22 Yıllık AKP İKTİDARININ SÜLEYMANLILARA VERDİĞİ BİR DİĞER ZARAR ise halk nezdinde itibarsızlaştırma ve cemaati toplum nezdinde kötüleme. Şöyle ki basın yoluyla ve cemaatin içine yerleştirilmiş Kripto AKP’LİLER ARACILIĞIYLA medyaya çıkıp bazı yalan yanlış, eksik bilgileri vererek cemaat al aşağı ediliyor ve tabii kardeşlerimiz maalesef bunların farkında değil.

Şimdi soralım bu isimlerin bu cemaate kaç tane yapıcı işleri olmuş. Süleymanlıların dini konularda bazı hatalar var evet (hatta biz bu konuda kaç kere reddiye yazmış veya Süleymanlılar ile basın yayın organları yoluyla iletişime geçmiştik) ancak AKP’li trollerin sosyal medyada dile getirdikleri kadarı değiller.

Biraz geçmiş yıllara gidelim isterseniz. Süleymancılık diye bir algı oluşturuldu biz senelerdir kurslarda kaldık hiç Süleymancı isminin kullanılmasını dahi ömrümüzde duymadık ama kriptolardan birisi “halk arasında ‘Süleymancılar” diye tabir edilen bu yapı’ şeklinde cümleler kurarak basın yolu ile koskoca bir yalana aracı oldu. Dikkatli olun kardeşler, önce kavramların içini boşalttılar sonrada kavramlara farklı ivecler yaptılar. Bu konuda daha önce üzerinde durarak milletimizi uyardık ve bir yazı yazdık. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz.

thumbnail
İTİBARSIZLAŞTIRMA HAREKETİ OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Süleymancılık veya Süleymanlılık İsimleri

2016 yılları itibar ile ne hikmetse “İkinci FETÖ Süleymancılar.” şeklinde haberler ortaya atıldı. Peki bunu yapanlar kimler ?

Şuan kurslarda bazı kardeşlerimiz olmakla birlikte biz de dışardan, isimlerimizi belli etmeden , kurslarımıza  gidiyoruz. Şimdi kısa maziyi hatırlatalım sizlere… Bizim zamanımızda her mıntıkada bir yarış vardı. Süleymanlılar sokakta pazarda, köylerde, aklınıza gelen her yerde halk ile iç içeydi. Hatta o dönemlerde Fetö denen yapı en çok Süleymanlıların bu hal ve hareketlerinden, bu denli sevilmesinden rahatsız idi. Ne hikmetse zaman içerisinde İKİNCİ FETÖ SÜLEYMANLILAR OLDU ! Oyun içinde oyun kardeşler ama Süleymanlı kardeşler bu olaylar konusunda bu cümleleri sarf edenlere verilmesi gereken cevabı vermesi yerine bize çamur atar oldu. Bu konuda, sitemizi ilk açtığımızda uyarıda bulunduk. Aşağıdaki linkten yazımızı okuyabilirsiniz.

thumbnail
FETÖ İLE ALGI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ
Süleymanlılar Fetöcümü ?

Şimdi yukarıdaki haberi isim kullanmadan yüzeysel anlatımla belirttik ama madem 2023 seçimlerinde Süleymanlı Haber’e Süleymanlı görünümlü kriptolar Süleymanlılara FETÖ nitelemesi yapıyor biz de onlara şunu soralım; “Ey bize fitne diyenler, Süleymanlılar FETÖ’cüdür, hatta FETÖ’den daha tehlikelidir?, diye haber yazan kimdir?”.

Cevabı biz verelim: SAİT ÇAMLICA DENEN KİŞİ. PEKİ BU ŞAHIS KİMDİR? KİMCİDİR? BİR BAŞKA YAZIMIZDA UZUNCA ANLATMAYI DÜŞÜNÜYORUZ AMA BURADA DA KISACA BAHSEDELİM.

DİNİNE DÜŞKÜN kesim üzerinde AKP’nin böl parçala yönet işlerini yaptığını düşündüğümüz ve bir çok yerde AKP’LİLERE SEMİNLER VEREN VE PİYASAYA SÜRÜLEN BİRİSİDİR. HATTA KENDİSİ İLE ZEKAYİ IŞIN’IN KİTAPLARINI ÇIKARAN YAYINEVİNİN SAHİBİDİR. DİLEYEN ARAŞTIRABİLİR.

FETÖ ALGISI BİZZAT BU ŞAHISLAR İLE YERLEŞMİŞ, HALK NEZDİNDE SÜLEYMANLI KARDEŞLERİMİZE BÜYÜK BİR DARBE VURULMUŞTUR.

SEÇİMDE BİZ SÜLEYMANLI HABER AİLESİNİN MİLLET İTTİFAKINA VE SAYIN KEMAL KILIÇDAROĞLUNA OY VERECEĞİNİ AÇIKLADIKTAN KISA BİR SÜRE SONRA ZEKAYİ IŞIN SAYFALARINDA, SÜLEYMANCILAR DARBE YAPABİLİR Mİ? ATATÜRK’E DECCAL DİYEN SÜLEYMANLILAR ATATÜRK’Ü SEVMEZ , MANSUR YAVAŞIN SÜLEYMANCILARA YAPTIĞI KIYAK… VB. HABERLERİNE BİZZAT ŞAHİT OLDUK.

BUNLARIN EKRAN GÖRÜNTÜLERİNE AŞAĞIDAN BAKABİLECEĞİNİZ GİBİ HABERİMİZDEN SONRA, KALDIRILMAZ İSE SİZDE İLGİLİ KİŞİLERİN SAYFALARINDAN ARAŞTIRABİLİRSİNİZ.

akpli saitcamlica

saitcamlica akp kriptosu

akplikriptolar2

saitcamlicavezekaiyisinakpkirptosu

KONU DAĞILMAMASI ADINA HABERİMİZE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ. ALGI İLE AKP İKTİDARININ YETİŞTİRDİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ BU SAHISLAR FETÖ ALGISI İLE MİLLETİMİZİN GÖZÜNDE SÜLEYMANLILARI YERLE BİR EDEREK TOPLUM NEZDİNDE BİTİRMEYE ÇALIŞMAKTALAR.

zekayi isin 10mart sonrasi akp kriptosu

22 YILLIK AKP iktidarının verdiği en önemli zararlardan bir diğeri ise Süleymanlıların halk ile bağını kopardıkları gibi ‘SÜLEYMANLILARI DİLENCİ konumunda zikretmeleri ve ‘İKİNCİ FETÖCÜ SÜLEYMANCILAR’ gibi algılarla gelir kaynaklarına balta vurmak.

Bize küfreden, hakaret eden, göbeklerini kaşıyan badem bıyıklı sözde SÜLEYMANLI HOCALAR NERDESİNİZ? Bu olayları organize edenlere bir ses çıkardınız mı?

Zekayi isin akpnin adamidir

Süleymanlı Haber yiğitçe artık bu olanlara dayanamayıp bir bağımsız bir medya kurdu. Sizler destek olmak yerine hala sayfamıza insanlar girmesin diye yaygara koparmaktasınız. Yazdığımız reddiyelerimizin de doğruluğunu biliyorsunuz. Çünkü zamanında o kitapları siz yasakladınız ve sonra ne hikmetse tekrar satışa sundunuz….

AKP İKTİDARI TROLLERİ ,ÖNCE DİLENCİ BUNLAR, diyerek algı yaptılar. Sonra da Süleymalıların gerek Kurban Gerekse KERMES organizasyonlarını çeşitli bahanelerle kapatılmasını sağladılar…

Şimdi birileri çıkıp size devlet falan filan diyebilirler. Hayır, devlet eli ile resmileştirerek bizzat zülüm yapıldı ve yapılmaya devam edildi. Bu engellemelere örnek olarak en az 5 tane il ve yer size sayabiliriz. Ama burada bunları yazmayacağız. Çünkü o bölgelerden bizi takip eden veya hemen bunlar bu bölgede vs diye söylentiler çıkarıp farklı insanların karalanmasına sebebiyet vermek istemeyiz. Son zamanlarda ciddi derecede kermeslerin eski tadı kalmadı. Halka açık kermesler pazar yerlerinde büyük yerlerde yapılırken şimdi kurs bahçesi ve kursların içerisinde yapılıyor. Maalesef ki kermeslerimizin halk ile bağ koptu.

Gelelim bir diğer meseleye; kurban organizasyonları… akp trölleri bunları da yalanlayacaklar ama kurban organizasyonlarını, TÜRKİYE’DE bu işi Süleymanlılar kadar organize bir yerin yaptığına gerek Diyanette gerekse diğer vakıf bünyesinde şahit olmadık. Bu engellemeler de AKP döneminde yapıldı yer tarif etmeyeceğim ama millet inanın bu yalana kanmadı son zamanlarda bölgelerden haberdarız kurban gelirleri aksine artıyor. Allah’a hamd olsun.

22 yıllık akp iktidarının Süleymanlı kardeşlerimiz üzerinde bir yalanını daha anlatalım. HANİ CHP ‘HEP DİN Düşmanıymış ya güya Süleyman Hilmi Tunahan üstazımız ATATÜRK YANİ CHP DÖNEMİNDE BİLDİĞİNİZ DEVLET MEMURUDUR VE KENDİSİ İSTİFA ETMİŞTİR. Ama malum günümüz iktidarının bu cemaatin içine yerleştirdiği NAKŞİBENDİ DİNİNE MENSUP ŞAHISLAR OLAYLARI SİZE FARKLI ANLATTILAR TABİİ. Bir de bizden dinleyin o zaman.

Klasik Nakşiliğin çok ötesinde hayatı aksiyon ve mücadele içinde geçen bir Süleyman Hilmi Tunahan’dan pasif bir Süleyman Hilmi Tunahan’a Milli mücadele döneminde Kurtuluş Savaşlarında nüfussal olarak, eğitim olarak, ekonomik olarak ülke buhran içerisinde ve yeni yeni toparlanmakta idi. Devlet memurluğunu bırakan üstazımız NAKŞİLİKTEN çok uzak modern bir eğitim ve günümüzün en iyi sistemli Kuran Kurslarını Kurulması için mücadele etmiş bir alimdir.

Klasik Nakşibendilerin kıyafetlerinden tutunda ellerinde tespih, birilerine rabıta ve bir yere kapanıp sönük bir din anlayışı nereye Süleyman Hilmi Tuahan üstazımızın mücadelesi nereye…

Tabi şimdi bu satırlar içimizdeki bazı insanları da rahatsız ediyordur. Tüm bu gelişmeler içerisinde DP denen parti mensupları kısacası Adnan Menderes döneminde üstazımız vefat etti ve karaladıkları CHP DEĞİL BAKIN DP ve yetkilileri Süleyman Hilmi Tunahan üstazın cenazesine sahip çıkmadıkları gibi hapis ve yargılanma süreçlerinde dahi ses çıkarmadılar.

Şimdi sorsan “CHP din düşmanı ne yapalım, el mahkum AKP’ye oy vereceğiz.” şeklinde söylemler veya o yıllarda Kuran Okumak Allah demek yasaktı vs bir çok söylem. Kusura bakmayın o dönem bazı şartlar zor idi rejim değişikliğinden tutunda o dönemin FETÖCÜLERİ ABD MANDACILARI HEP DİN ALTINA SIĞINMIŞTI. Baskı ve zulümler vardı ancak size medyada anlatıldığı gibi değil ama maalesef Süleymanlı kardeşlerimizin bellekleri çok çabuk silinmiş .Bu konular hep hassas konular ama unutturuldu. Ayrı başlıklarda bu konuların detaylarını sitemizden bulabilirsiniz.

22 Yıllık AKP iktidarı bu kadar masum mu? Medyada bir çok tarikat liderinin cenazesine katılan Sayın Cumhurbaşkanı EROĞAN belki taziye vermiştir ama merhum Kemal Kaçar ağabeyimizin CENAZESİNE NEDEN KATILMADI? BU KADAR MI ZORDU ? BAKIN ÜSLUBUMUZ AKP’NİN TROLLERİ GİBİ OLMAYACAK HELE SÜLEYMANLILARI HER FIRSATTA BÖLMEK İSTEYEN KRİPTOLAR GİBİ ASLA….

22 yıllık AKP iktidarının Süleymanlılara verdiği zararlar sadece bu kadarıyla sınırlı değil. Bir de Süleyman Hilmi Tunahan Hikayeleri uyduruldu.

Dilerseniz en meşhurlarından bir tanesini anlatalım.Bu ve benzeri hikayeleri bir yerde bir Süleymanlının ağzından duyarsanız bilin ki o kişi Süleymanlı falan değil yalancının teki, akp sempatizanı, kurslarımızı bölmek isteyen bir insandır.

Bu hikayede temel başlık “Dünyaya hakim olacak” şeklindedir. Bu koskoca bir yalandır ve her seçim öncesi ballandıra ballandıra söylenir.(Bu yazımızdan sonra yeni hikayeler uydurmaya başladılar ilaveten ekliyoruz.)

Nitekim de bizim Süleymanlı Kardeşlerimiz de araştırma yapmaz olduğu gibi kanarlar. Peki nedir bu uydurma rivayet…. Bildiğiniz gibi sayın Cumhurbaşkanının annesi ve babasın Süleyman Hilmi Tunahan üstadımıza bir muhabbetleri var hatta kabirleri Süleyman Hilmi Tunahan üstazımızın hemen yanındadır.

Rivayet odur ki Recep Tayyip Erdoğan doğduğunda Süleyman Hilmi Tunahan hazretlerinin kucağına vermişler ve o da “Benim bu evladım dünyaya hakim olacak” buyurmuş. Tamamen art niyetli bir uydurmadan ibaret bu bilgi.

Birincisi her insanda olduğu gibi Süleyman Hilmi Tunahan gaybı bilmez ve gaybı bildirme gibi bir gayret içerisinde de olmaz. Bizim amacımız Bakara Suresi’nin ilk satırlarında geçtiği gibi gayba imandır. Ama birileri bunu servis edecek ya her seçim öncesi ama artık kimse yemiyor bunu da buradan söyleyelim.

بَلْ عَجِبُٓوا اَنْ جَٓاءَهُمْ مُنْذِرٌ مِنْهُمْ فَقَالَ الْكَافِرُونَ هٰذَا شَيْءٌ عَج۪يبٌ

Onlara içlerinden bir uyarıcının gelmesine şaşırdılar ve kâfirler, “Bu şaşılacak bir şeydir.” dediler. (50/Kâf Suresi, 2)

Evet kardeşler bu yazımızı yine uzattık farkındayız ama şimdilik burada ara verip seçime kadar ve seçim sonrasında dahi bu ve benzeri bilgilerin yazımı Allah’ın izni ile gelecektir.

Tüm bu vb sebeplere binaen Süleymanlı Haber ve ailesi akp ve cumhur ittifakına bir tane dahi oy vermeyecektir. 

thumbnail
SÜLEYMANLILAR ARTIK UYANDI SİZE OY YOK
Süleymanlılar Kime Oy Verecek !

AKP’nin Süleymanlılara Verdiği Zararlar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 Yorum

  1. Niye hala fetö diyorsunuz…AKP nin ne olduğunu biliyorsnuz madem niye hizmete yapılanlari onayliyorsunuz… turkiye de ssirf iktidara biat etmedi diye islami bir cemaate soykırım uygulanıyor… buna sessiz kalıyorsunuz… hizmet hareketi kimsenin önünde egilmez…hak neyse o… ben almanya da Suleymanlilarin hizmetelrini camilerini gördüm… güzel işler… kardeşlikten başka bisey hissetmiyorum… siz de hizmeti anlamaya çalışın…

    Cevapla
  2. Sözde fetö dediğiniz yapı hakkında yaptığınız yakışıksız ifadelere üzüldüm. Gerçeği görmekte bu kadar kör olamazsınız.

  3. Rabbim razı olsun Alihan bey abinin izindeyiz.Bizler sizi hatalı tanımışız hakkınızı helal edin.

    Cevapla