İkinci Turda da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Destekliyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Allah’ın selamı, rahmeti, bereketi, inayeti cümlemizin üzerine olsun kıymetli okuyucularımız. Gerçek Süleymanlıların buluşma noktası olan Süleymanlı Haber olarak, 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğimizi tüm gerekçeleri ile sizlere duyurmuştuk.

Sistemin gerektirdiği yüzde % 50 ve üzeri oy oranını Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sağlayamamış, aksine geçtiğimiz dönemlere oranla epey bir oy kaybetmiştir.

Bunun temel nedenlerinden en önemlisi olarak kullandığı kutuplaştırma dilinin Müslümanları olumsuz etkilemesinin olduğunu düşünmekteyiz. (Süleymanlı Haber olarak, halka yalan atan ve kutuplaştıran bir tutumun Müslümana yakışmadığını da ayrıca belirtmek isteriz.)

Kendilerine oy vermeyenlere sürekli PKK’lı, VATAN HAİNİ,TERÖRİST, DİNSİZ, KAFİR, FETÖCÜ vb. vebali ağır ithamlarda bulunmaktalar. Halka bu şeklilde ağır itham ve sözlerde bulunmalarına ise yine kendilerinin getirdikleri tek adam sistemin neden olmuştur.

Millet olarak hepimiz tüm bunların son bulması, güçlendirilmiş parlementer sisteme geçilmesi, ülke yönetimin sisteminde kararların istişare ile yapılmasını uygun görmekteyiz.

Bu ve benzeri nedenlerden dolayı 28 Mayıs 2023 Pazar Günü yapılacak olan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de kendilerine oy vermeyeceğimizi, Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğimizi kamuoyuna tekrardan ilan ederiz.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakını destekleme kararımızı siz kıymetli okuyucu/takipçilerimize ilan ederken gerekçelerimizi de tek tek sunmuştuk. 

Dolayısıyla 28 Mayıs 2023’te yapılacak olan ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu desteklememizin nedenlerini tekrar tekrar yazmamak ve siz değerli okuyucularımızı sıkmamak adına gerekçeleri bir daha bu yazımızda sıralamadık.

Önceki duyuru metnimizi okumamış olan veya gerekçelere bir kez daha gözden geçirmek isteyen olursa aşağıda verdiğimiz linke tıklayabilir, yazıyı okuyabilirler. Dua ile kalın…

thumbnail
Süleymanlı Haber Kemal Kılıçdaroğlunu Destekliyor
Süleymanlılar Kime Oy Verecek !

Süleymanlı Haber

Süleymanlıların Sesi

suleymanlilar secim bildirgesi

İkinci Turda da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Destekliyoruz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. İftiralarında bogulsun akplilerin yapmadığı pislik kalmadı burada para dagıtıyorlar.

  2. Allah sizden binlerce kez razı olsun 🤲