Süleyman Hilmi Tunahan Fotoğrafları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süleyman Hilmi Tunahan (K.S) üstadımıza ve kabri şeriflerine , hayatlarına dair resimlerin olduğu bölüm başlığı ile bir kaç duyuru yapmak istiyoruz.

Kıymetli ziyaretçilerimiz öncelikle Süleyman Hilmi Tunahan (K.S) üstadımız insanlardan gizleyen veya resmi yayınlanınca kıyamet koparan bir guruh zihniyet önceden olduğu gibi hala aynı düşünce ve sert tutumu sergileyen şahsiyetler var.

Süleyman Hilmi Tunahan (K.S) büyük bir islam alimi büyük bir mütefekkirdir. Kimsenin tekelinde değildir. Ona ait resim bilgi evrak ve benzeri şeyleri paylaşmak elbette ailesine düşer ve bizler burada fazla bir paylaşım yapmamakla birlikte mevcut olan bilgileri paylaşacağız.

En yukarda belirttiğim zihniyetin insanlarından asla değiliz. Süleyman Hilmi Tunahan (K.S) üstazımızın hayatı üzerine tez çalışmaları yapmakla birlikte sempozyumların düzenlenmesini ve buna vesile olmak için ilerideki zaman içinde çalışmalarımızda olacaktır.

Mevcut veriler ışığında büyük islam alimi Süleyman Hilmi Tunahan (K.S) efendimize ait bilgi dairinde resim paylaşımımız olacaktır. Zamanla bu bölüme eklemeler yapılacaktır.

Süleyman Hilmi Tunahan Fotoğrafları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir