Süleymanlı Haber Abonelik Acma ve Kapatma

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süleymanlı Haberler  ve Süleyman Hilmi Tunahan (K.S) severleri adına yaptığımız çalışmalarımız halka açık ve hiçbir ücret alınmadan sizlerin istifadesine sunulmuştur.

Süleymanlı Haber sitesine  herhangi bir kayıt veya üye olma durumu da olmaksızın sitemiz ziyaretçilerimize ve yararlanmak isteyen herkese açıktır.

Camiamızda maalesef hala bilgisayarı ve teknolojiyi tam manası ile kullanamayan arkadaşlarımız mevcut ve bunu da normal karşılamakla birlikte sitemize ve bizlere gelen sorulara cevap niteliğinde bu yazımızda Süleymanlı Haber sitemize Abonelik Açma ve Aboneliği kapatma konusunda bilgi vermek istiyoruz.

Süleymanlı Haber sitemize  abone olmak ücretsizdir. Hali hazırda şuan da ortalama 2 bin kişi sitemize abone olmuş durumda. Mobil cihazlarınıza gelen bildirimleri kullanmayacak iseniz lütfen abonelik işlemlerinizi iptal ettirin.

Peki Süleymanlı Haber Sitesine Abone olunca ne oluyor ?

Süleymanli Haber Sitesine abone olmak ne işe yarıyor ?

Süleymanlı Haber sitemize abone olmanız bir konu güncellenince veya yeni bir konu ders makale haber girilince sizin cep telefonunuza veya mobil tablet veya diğer yani hangi iletişim sistemi ile abone oldu iseniz o cihazınıza  sistem direk olarak uyarı mesajı vermektedir.

Süleymanlı Haber Sitesine  Abone Nasıl olunur ?

Değerli ziyaretçilerimiz abone olmak için ilk önce sitemize giriş yaptığınızda eğer daha önce giriş yapıp sitemizin altında Süleyman Hilmi Tunahan (K.S) logosunun yanında Ücretsiz Süleymanlı Haberleri anında bildirim gelsin.

Yazısının altında Gelmesin iconuna tıklamışsanız bu ikon bir daha siz çerezleri ve geçmişi silmediğiniz sürece gelmez.

Direk ilk seferde girip bildirim almak istiyorsanız Gelsin  butonuna tıklamanız gerekmektedir.Böylece bildirim ve yeni bir şey sitemize eklenince ücretsiz size ilgili içerik  bildirim olarak gelecektir.

Yukarıdaki işlemlerin yanı sıra tarayıcınızdan geçmişi silmeden de Süleymanlı Haber sitemize abone olabilirsiniz. Onun için yapmanız gereken işlem ilgili bir yazının içine girdiğinizde yorumların üstünde Abone ol butonuna tıklamaktır.

Süleymanlı Haber Sitesi ABONELİK İPTALİ NASIL OLUR ?

Evet bu konuda son derece önemli abone olan ziyaretçilerimizden sitemizde yazılarımızı takip etmeyen ve girmek istemeyen abonelerimiz lütfen aboneliklerini iptal ettirsinler yukarıda abone ol yazısı yerine Aboneliği iptal et butonu çıkacaktır.

Abone olanlarda ilgili butona tıkladıklarında sistem otomatik olarak abonelikten çıkmış olur.

Değerli arkadaşlar bu konuda Abonelikten istifade etmeyen veya aboneliği olan ve siteye girmeyen arkadaşlardan ricamız abonelikleri iptal etsinler.

2 bin küsürlü abonemiz mevcut sistemde ve bu da sistemde gönderilen bir mesajı daha sonraya veya anında göndermek yerine hafif ertelemeler oluyor. Kullanmayanlar eğer iptal ederse bildirimler daha rahat bir şekilde insanlara ulaşır.

Zaman zaman yazdığımız yazılar geceleri olabiliyor veya netiniz kapalı olduğunda bildirimler arka arkaya ve geç bir zamanda gelmesine sebebiyet verebilmekte.

Sistemin işleyişi bu şekildedir. Rahatsız olan arkadaşlarımız dediğimiz şekilde yaparlarsa abonelik iptali veya boşa kullanılanlar abonelik iptali yaparlarsa diğer üyelere bu hız ve zaman olarak geri gelecektir.

Sorduklarınıza en güzel şekilde yanıt vermeye gayret ediyoruz ama sistemdeki yorum sayısı binleri aştı ve aynı şeylerin olması gerek siteye gerekse ilgili konuyu arayanlara zahmet veriyor.

Bu konuda bizlere gerekli ilgili göstermenizi sizden bekliyoruz İletişim konusunda e mail , iletişim hattı ve telegram üzerinden sürekli hatırlatın ne zaman bilgi verin diye şeyler yazmanıza gerek yok abone oldu iseniz ve çıkmak isterseniz yukarıdaki anlattıklarımız yeterlidir. Hiçbir şekilde abonelik iptal et butonu çıkmıyor ise kullandığınız tarayıcıdan çerezleri ve geçmişi silmeniz yeterli olacaktır.

Süleymanlı Haber Abonelik Acma ve Kapatma

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir