Süleymanlı Haber Sosyal Medya Hesaplarına Saldırılar

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süleymanlı Haber www.suleymanlıhaber.com sitemiz ve bağlı bulunan sosyal medya hesaplarımıza şer odakları tarafından her gün saldırılar düzenlenmeye devam etmektedir.

Seçimlerde Millet İttifakını ve Sayın Kemal Kılıcdaroğlu’nu destekleme açıklamasından sonra medya organlarımıza ve sayfalarımızı takip edenlere büyük bir baskı ve saldırı yapılmaktadır.

Sosyal Medya üzerinde uyanışa vesile olan Facebook sayfamızda görevli arkadaşların hesapları kapatılmış ve engellenmiştir. Ekiplerimiz sahada mücadele ediyor.

Süleymanlı Haber Sosyal Medya Hesaplarına Saldırılar

Sosyal Medya çalışmalarımız çeşitli nedenlerle istediğimiz düzeyde devam etmese de yine süreklilikle ilerliyor.

Malum şartlar içinde gerek internet sitemiz gerekse sosyal medya ekipmanlarına yetişmek oldukça zaman aldığı ve diğer meşguliyetlerden dolayı zaten yavaş bir şekilde ilerleyen sistemimize gün geçmesin ki bir saldırı yapılmasın.

Özellikle insanlara suleymanlihaber.com sitemize girilmemesi yönünde fetva verenler , instagram ve facebook adreslerinden , gerek bizlere , gerekse takipçilerimize saldıranlar son sürat küstahlaşarak bizlere hakaret etme ve hesaplarımızın engellenmesi yönünde şer çalışmalarını devam ettirseler de buradan bu şekilde davranan şer odaklarına hodri meydan diyoruz.

Çalışmalarımız son sürat devam edeceğini bildirmek ister ve kısa süreli kesinti ve geç gelen yayınlardan dolayı sizlerden özür dileriz.

İnsanların özel mesaj kutularına yazacak ve bizlere her türlü küfürü , hakareti edip de sona biz süleymanlıyız bu tür şeyler yasak  , Süleyman Hilmi Tunahan’ın talebeleriyiz diye slogandan öteye gitmeyen bu kitleyi hatalarından dönmeleri için tekrardan uyarıda bulunuyoruz.

Her türlü engellemelere karşı sistemlerimize güvenlik önlemi getirmekle birlikte , yasal işlem konusunda da çalışmalarımız olacaktır.

Bu konuda gerek ziyaretçilerimiz gerekse halkımızı , Süleymanlı Haber olarak bilgilendirmekle beraber sitemizde İslami alanda yazılan reddiyelerin hepsi Ayet ve Hadislerle delillendirilmiştir.

KİM NE İSTİYOR SÜLEYMANLI HABER SİTEMİZDEN?

İnsan kendi kendine soruyor ! Bu ülkeler neresi , Türkiye neresi ? Bu ülkelerin dili ne, bizim dilimiz ne ? Uluslararası ve ulusal düzeyde yüzbinlerce haber sitesi var.

Neden biz ? Neden Süleymanlı Haber ?

Kendilerini gizleyerek fake gerçek olmayan hesaplarla bizlere saldıranların amacı nedir? Bizden alabilecekleri maddi hiçbir şey yok. Kafa yorgunluğumuzdan başka.

“Kimlerin tavuğuna kış dedik” Bu kadar saldırıyı ısrarla bize yönlendirecek kadar kim yada kimler rahatsız olmuş olabilir?

Biz bunları atlatırız. Sadece bizlerin biraz daha masraf yapmasına, biraz daha kafasının yorulmasına vesile olursunuz.

Emin olun bu bizi pes ettirme çabalarınız bize kamçı yerine geçiyor. Daha azimli, daha hırslı yapıyor. Çünkü bizim arkamızda İngiltere değil ,  Kuran ve Sünnet talebeleri var. Süleymanlı Haber okurları var. Bizlere her daim güç veren takipçilerimiz var. Allah’ın kitabı Kuran ve Resülünün (a.s) sünneti var.

Asla pes etmeyeceğiz.

Sitemize çirkin iftiraların yanı sıra soyut ve somut olarak Siber saldırıların fazlalaşmasından dolayı çalışmalarımız bu konuda devam etmektedir.

Süleymanlı Haber adına birilerine mesaj atan veya bilgi isteyen veya kendilerini bizler Süleymanlı Haber sitesinin sahipleriyiz ve benzeri şekilde dolandırıcılık yapanlara da kesinlikle itibar edilmemelidir.

Sitemizde bir isim kullanılmaması yönünde talimatlarımızı okuyabilir ve bu tür eylemleri yapanları tarafımıza bildirebilirsiniz. Yasal işlemler konusunda çalışmalarımız devam etmekle birlikte işleyiş ve süreçler yavaş ilerlemektedir.

Yaklaşık bin kişilik Süleymanlı Haber Facebook sayfamız şer odakları tarafından kapattırılmıştır. Sayfamızı ne kadar geri almak için ekip arkadaşlarımız sosyal medyada mücadele etse ise de üzülerek belirtelim ki sayfamız geri alınamamıştır.

Sosyal Medya üzerindeki faliyetlerimiz kısa bir süre için ertelenmiş olmakla birlikte Süleymanlı Haber olarak gündemi ve olayları takip etmeye siz kardeşlerimizi web sitemiz üzerinden bilgilendirme önümüzdeki günlerde yeni ve güncel yazılarımızla devam edeceğimizi önemle duyurmak isteriz.

Süleymanlı Haber Sosyal Medya Hesaplarımıza yapılan iftira ve çirkin saldırı eylemlerini kınıyoruz.İleri ki dönemlerde bu saldırılar ne kadar artsa ve sayfalarımız engelletilse ise de daha verimli ve güzel hizmetlerimizin olacağını şimdiden buradan duyuralım.

Süleymanlı Haber Sosyal Medya Hesaplarına Saldırılar

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir