Süleymanlı Kermesleri Hakkında Duyuru

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süleymanlı Haber olarak bir çok eleştiriler alsak da sitemizi ziyaret edip Süleymanlı Kermesleri Hakkında bilgi almak isteyenler olmaktadır.

Süleymanlı Haber sitesi olarak da bu şekilde bilgilendirme adına bir konu oluşturmuş bulunuyoruz. Öncelikli olarak sosyal medya platforumlarında ilk kez Kermesler bölümü ve duyurusu yapılmakta.

Süleymanlı Kermesleri Hakkında Duyuru

Süleymanlı Kermesler bölümü ile ilgili bilgilendirmeyi kısa bir şekilde yapmak istiyoruz. Öncelikle burada verilen bilgiler sahih olmakla birlikte kendi katılabildiğimiz ve bize bilgilendirme yolu ile kermesimiz var diye davetlerin Sosyal Medya Hesaplarımız üzerinden  paylaşımı yapılmaktadır.

Süleymanlı evlatları olarak kermes kültürü ve orada Süleyman Hilmi Tunahan sevenlerinin olduğu, talebe , yurt ve dini hizmetlerin yapılabilmesi adına destek amaçlı kermeslerimizi bizlerde destekliyor ve Süleymanlı Haber sitemizde elimizden geldiğince kermeslerimiz hakkında bilgi vermeye sizlerin de bizlere bilgi ulaştırması neticesinde paylaşmaya ve duyurusunu yapma gayret göstereceğiz.

Süleymanlı yurtların ve kermeslerin Türkiye ve Yurt dışı bölgelerde oldukça fazla olmasına binaen tüm yapılan kermeslerin hepsini burada paylaşamayabilir ve bilgi alamayabiliriz bunu baştan belirttikten sonra bu bölümümüzde Süleymanlı Kermeslerimizin tanıtımı duyurusu ve bilgilendirmesi yapılacaktır.

Sizlerde bizlere gerek iletişim bölümünden ( İnstagram , Facebook Süleymanlı Haber sitesi) gerekse telegram bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu konudaki iletişim bilgilerimizi kısa bir zaman içerisinde sizlerle paylaşacağız yazımız tanıtım amaçlı sitemize eklenmiştir.

Ülkemizde pandemi koşullarının kalkması sebebiyle yurtlar kendi bölgelerinde kermeslerini aktif olarak yapmaya devam etmektedir. Mümkün mertebe sosyal medya instagram üzerinden storylere (Hikaye durumları) bakarak bilgi alabilirsiniz.

Bu konuda şimdilik sizden gelen sorular üzerine yazabileceğimiz bu kadar olmakla her mıntıkanın veya bölgenin kermeslerini de eklememizi veya haber verme duyurusunu da yapmamızın mümkün olmadığını belirtmek isteriz.

Süleyman Hilmi Tunahan Kermes Bilgileri ile ilgili bilgilendirme metni Süleymanlı Haber sitemizde yayınlanmıştır. Bu konuda bilgi vermek için yorumlar bölümünü de kullanabilirsiniz.

Süleymanlılara ait kermeslere bundan sonra Süleymanlı Haber sitemiz katılma kararı almıştır. Bizleri takip eden kermes duyurusu vermek isteyen kardeşlerimiz olursa yayınlama ve duyuru yapma etkinliğimiz devam edecektir. Bundan sonra destek ve katılımlarımız yurtlarımıza devam etsin inşallah.

Süleymanlı Kermesleri Hakkında Duyuru

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir