Suleymanlihaber.com Sitemiz Güncelleniyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Suleymanlihaber.com olarak yayın hayatına 11 Nisan 2021  Ramazanın birinci günün de başlayan internet sitemizde güncelleme ve yapım çalışmaları devam etmektedir. 2024 yılı güncelleme işlemleri başlamıştır.

Çalışmayan bölümlerimiz, eksik kategorilerimiz , görünümde zaman zaman tema değişiklikleri meydana gelebilmektedir. Yapılan güncellemeler sitemizde bu yazıya ek olarak bildirilecektir.

Süleymanlı Haber sitemize de yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarımız ve güncelleme bilgilerimiz güncel bir şekilde girmeye devam edeceğiz ve siz sevgili ziyaretçi kardeşlerimize de buradan bilgilendirmesini yapacağız.

Süleymanlı Haber sitemizin güncelleme ve yapım çalışması devam etmektedir. Bazı eksikliklerimizin yapımını tamamlamakla birlikte sitemizin Sosyal Medya Platforumları ilk etapta oluşturulmuştur.

Güncelleme çalışmalarımız suleymanlihaber.com’un mobil ve tablet üzerinden sitemize giriş görüntüsü düzeltilmiş ve bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir. 

Yapılan çalışmaları tekrar bu başlığımızın altında yazıya ilaveler yaparak bilgilendirme işlemini siz sevgili ziyaretçilerimize bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz.

Süleymanlı Haber sitemizde güncelleme işlemleri devam etmekle birlikte yapım çalışmaları bir bir tamamlanıyor. Kategorilerimiz ve bilgi içerikleri girilmeye devam etmektedir.

28 Haziran 2022 itibari ile Süleymanlı Haber sitemizde yeni yazı eklemeleri ve bölümler yapılmıştır.

2022 yılına ait ilk güncellememiz gerçekleştirilmiş ve bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir. Süleymanlı Haber sitemizde zaman zaman bazı aksaklıklar sorunlar meydana gelebilir.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmek adına sitemizde çalışmalarımız devam ettiğinden dolayı zaman zaman yaşanan aksaklıklardan dolayı  özür dileriz.

2022 yılına ait ilk güncelleme çalışması bittikten sonra bilgilendirme olarak bu içeriğine ekleme ve düzeltme yapılacaktır. Anlayışınız içinde teşekkür ederiz.

2022 yılına ait yapılması planlanan çalışmalarımız nihayi hedeflerine ulaşmıştır. 2022 yılı da dahil olmak üzere web site çalışmalarımız 20 Haziran ile 20 ağustos tarihleri arasında yapılması kararlaştırılmıştır.

Teknolojik gelişmelerle birlikte Süleymanlı Haber sitemiz 2023 ve 2024 yıllarına dair çalışma takvimimiz aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

1- Süleymanlı Haber web sitemizin eksik kalan bölümlerinin tamamlanması. Bu bölümlerden reddiyelerimiz bölümünün öncelikli olması ve 2023 yılının Kurban Bayramına kadar mevcut reddiyelerimizin sitemize aktarılması.(Reddiyelerimiz Tamamlandı.)

2-Sitemizdeki tüm makale ve yazıların PDF kitapçıklarının oluşturulması ve tüm hepsinin ücretsiz bir şekilde PDF formatına indirilmesini ve kullanıcıların istifadesine sunulması.(Dosyalar Bölümü ve Alt Yapısı Yapıldı.)

3-Reddiyelerin yazımı tamamlandıktan sonra tüm reddiyelerin tekrar kontrol edilmesi ve 2024 yılının temmuz – ağustos aylarında videolu görsel derslerinin tek tek çekimlerinin yapılması, başta youtube kanalımızın aktif hale getirilerek görsel basının aktifleştirilmesi.

4-Yazılan tüm reddiyelerimizin ilgili merkezlere gönderilerek bu gönderimlerine ait ekran görüntülerinin sitemizde paylaşılması ve İslam Dinimize aykırı olabilecek hususlarda yasal mercilere başvurulması ve resmi işlerin yapılması.

5-Tarafımıza gelen reddiyeler veya diğer işlemlerin cevaplanması. Yine kullanıcılarımız sitemizin devamının sağlanması için site masraflarının ödenmesi ve bağış işlemleri ile ilgili soru soran arkadaşların kendi zimmetimize para vb şeyler geçmeden direk sitemizin yıllık host ve domainleri masrafları için ödeme sayfasının aktif edilmesi.(Tarafımızdan para vb şeyler istendiği şeklinde asla algılanmasın. Bu iş resmi olarak suçtur. Hiçbir şekilde Süleymanlı Haber tarafından kişilerden para istenmediği gibi bizim ismimizi kullanarak böyle bir eylemde bulunanları hemen polise ve devletimizin güvenlik birimlerine ihbar ediniz.)

6- Süleyman Hilmi Tunahan üstadımızın vefatının olduğu gün veya olduğu hafta kabristan ziyareti ve Süleymanlı Haber ekibinin kurulması ve buluşması.

7-İnstagram sayfamızda profosyonel manada çalışması yapılması ve aktif derslerin devam etmesi.

8- Telegram ve Facebook sayfalarında aktif çalışmaların devam etmesi.

9-Maddiyat ve yeterli ilgi ve destek bulunması durumunda mobil cihazlar için çalışmalar yapılması ile birlikte PLAYSTROE çalışmalarının yapılması.

10-Yukarıda belirtilen çalışmaların ne aşamada olduğunu her sene bu başlık içerisinde temmuz ve ağustos aylarında bilgilendirilmesini yapmak ve 2023-2024 hedeflerimiz için Allah izin verirse çalışmalarımızı devam ettirmek.

2023-Yılı Güncelleme Çalışmaları suleymanlihaber.com sitemizde devam etmektedir.2022 Yılına ait plan ve hedeflerimiz 2023 yılı içerisinde gerçekleştirilmiş olmakla birlikte reddiyelerimizin sesli anlatım video çalışması youtube kanalımızda seçimler nedeni ile ileri bir tarihe ertelenmiştir.

PDF kitapcık çalışmalarımız 2024 yılı içerisinde olacaktır. Genel itibari ile 2022 ve 2023 yılına ait hedeflerimize ulaşılmış olmakla birlikte eksik kalan çalışmalarımızı tamamlamak adına 2023 Güncelleme ve bilgilendirme işlemlerimiz devam edecektir.

Sayısal veriler sosyal medyada anlık olarak yayınlanmakla birlikte 2023 yılı için senelik 350 bin ziyaretçi hedefini sitemiz tutturmuş olmakla birlikte tüm kardeşlerimize gösterdikleri ilgi için teşekkür ederiz.

Son zamanlarda sitemizde bir takım saldırı ve aksaklıklar meydana gelmektedir. Bazı ark niyetli insanların yapmış olduğu gerek sözlü gerek fiili site saldırılarına kıymetli kardeşlerimizin itibar etmemesi de önemle duyurulur.

Suleymanlihaber.com 2024 Güncellemeleri Devam Ediyor !

Süleymanlı Haber 3 yaşına girmesine az bir zaman kalmakla birlikte web sitemizde günün teknolojik gelişmelerini yakalamak adına son sürüm teknoloji esasları ile güncelleme işlemleri yapılmaya devam etmektedir. Web sitemize girişlerinizde yapılan yenilik işlemlerini fark edeceğinizden dolayı yapılacak olan güncelleme işlemlerini tek tek yazmaya gerek görmemekteyiz. Olası güncellemeler adına duyurumuz bu şekildedir.

Suleymanlihaber.com Sitemiz Güncelleniyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Çok güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun.

  2. Guzel bir haber.