Süleymanlılar Kime Oy Verecek !

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Allah’ın selamı rahmeti cümlemizin üzerine olsun kıymetli okuyucularımız. Gerçek Süleymanlıların buluşma noktası olan Süleymanlı Haber, 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan seçimde biz Süleymanlıların (akp trolleri sayesinde), Millet İttifakını ve Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğimizi belirtmiştik.

Gerçek Süleymanlıların asla AKP’ye oy vermemesinin gerekçelerini sitemizde yazılarla, youtube hesabımızda ise gerek yazılı gerek videolu açıklamalar yaparak delilleri de göstererek sizlere sunduk. Dilerseniz bu konuları sitemizden aratarak bulabilirler.

Yazmış olduğumuz yazıların bağlantı linklerini aşağıya ekliyoruz. Dileyen bu linkleri tıklayarak AKP iktidarının Süleymanlı Kardeşlerimiz üzerinde oynamış oldukları tüm oyunları ve kurmuş oldukları kumpasları öğrenebilir.

thumbnail
AKP'NİN Süleymanlılara Kurduğu Tuzaklar
AKP’nin Süleymanlılara Verdiği Zararlar

thumbnail
AKP'NİN Süleymanlılara Kurduğu Tuzaklar
AKP ‘Süleymanlıları’ Bölüyor !

thumbnail
AKP'NİN Süleymanlıları Medya İle Kandırmaları
AKP Medyası ve Trolleri Süleyman Hilmi Tunahan’ı Kullanmaya Devam Ediyor

Bu gibi haberlerimizi secim gününe kadar  devam ettirip gündeme yansımamış ve bazı kripto AKP’Lİ isimlerin Süleymanlılara neler yaptıklarını anlatan yazı dizilerimizin devamını getireceğimizi söyler, tüm kardeşlerimizin bölgelerinde ve mıntıkalarında uyanık olmasını ve AKP’ye bir tane dahi oy vermemesi gerektiğini önemle hatırlatmak isteriz.

Sadece Akp’li trollerin değil ülkenin Cumhurbaşkanı ve Cumhur Ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olan sayın Erdoğan’ın da kendilerini desteklemeyen insanlara karşı, bir müslümana yakışmayacak şekilde hakaret etmesi , zillet , terörist , fetöcü veya vatan haini şeklinde hitap ederek kutuplaştırmaya sebep olacak nitelikte açıklamalar yapması da halk nezdinde huzursuzluk ve çatışmalara sebebiyet vermektedir.

Kurtuluş Mücadelesi ile kazanılan topraklarımızı ; hatalı politikalar izlemesi sebebiyle, başta mülteci sorununu kalıcı hale getirip ülkemizi Iraklı , Suriyeli , Afganistanlılara teslim eden AKP ve yönetimindekiler kendi vatandaşına gerekli huzuru ve istikrarı sağlayamamaktadır. Aynı şekilde ekonomik olarak Dolar – Euro ve yabancı paralar vb karşısında ülkemizi istikrarsızlığa sürükleyerek atalarımızın kanları ile suladıkları topraklarımızı, halkımızı sefil bırakarak para ile satmalarına sebebiyet vermektedir.

AKP artık ülkemizin bağımsızlığını ve refahını tehdit ettiği gibi son 5 seneden beridir, tek adam rejimi ile Ülkemizi felakete sürüklemeye uğraşmaktadır. Buna rağmen insanlarımızı hâlâ eski CHP dönemi ile korkutarak kandırmaya çalışmaktadırlar. Ancak bilinmelidir ki CHP 70 küsür senedir iktidarda değildir.

CHP’nin aklına bile getiremeyeceği insan ve islâm düşmanlığını malesef ki şuan sağ partiler gerçekleştirmektedirler.

Hele ki son 22 senede yapılanlar; ne adalet ne ahlâk ne maneviyat ne de ekonomiden eser bırakmayarak insanımızı aç-sefil bırakarak devletimizi iflâs ettirmişlerdir.

Allah’a şükürler olsun ki son artık milletimizin çoğunluğu gözlerini açmış, uyanmaya başlamıştır. Bu yapılan yanlışlara bir zamanlar bilmeden destek verenlerin tövbe ve istiğfarla yanlıştan dönecekleri, Allah’a ve gelecek nesillere söz vererek, doğru bir karar üzere hakkın ve haklının yanında yer alacakları kanaati tüm milletimizce mâlum olmuştur.

Tüm bu ve benzeri gelişmeler neticesinde, Süleymanlı Haber ailesi olarak 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde Millet İttifakını ve Millet İttifakının adayı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceğimizi siz kıymetli basınımıza ve kamuoyuna önemle bildiririz.

Allah’ın lütuf ve yardımıyla, ülkemiz ve milletimizin kurtuluşu yakındır, müjdeler olsun.

suleymanlilar secim bildirgesi

Süleymanlılar Kime Oy Verecek !

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. Ne kadar inkar ederseniz edin sizin de sonunuzu FETÖyle ayni görüyorum FETÖnünde kendi okullari vardi bakiyorum sizlerinde varmis. Size olan olumlu düsüncelerimi yitirmek üzereyim.

    • 29 Mayıs 2023, 14:53

      Okulların olması Fetö’nün olduğu anlamına gelmediği gibi bu ülkeye fetöyü bela edenleri ve siyasi ayaklarını herkes cok iyi biliyor.Şimdi bilmiyorum size olan güvenimizi yitirdik vs bizi fetö ile bir tutturma algılarınız ile bu milleti kandırmaya çalışmayın.Fetönün siyasi ayağı kim onu araştırın Türkce olimpiyatlarında hoca efendi için biz göz yaşı dökmedik veya ne istediler ise verdik diye biz naralar atmadık kimsenin günahına ortak olamayız ! Selametle kardeşim.

  2. 10 Mayıs 2023, 11:57

    Yolunuz açık olsun size münafık diye itibar suikastı yapanlara iyi cevap olmuş ve verilen bu karar yerindedir. Artık mevcut iktidar dini cizgiden 2016 yılından sonra kaymıştır.Allah cümlenizden razı olsun.

  3. 10 Mayıs 2023, 11:15

    AKP Trolleri yorumlara Küfür Hakaret Yalan bilgi vererek sayfamızı meşgul de etmeyin.Sitemizin boyut haçminide yorum yazarak kısıtlamayın.Her gün 100 lerce yorum silmekteyiz.Açıklamlarımız ortada olduğu gibi sürekli de yalan atarak Süleymanlıları Küçük düşürme eğiliminde bulunmayın.Attığınız tüm yalanlar kendinizde fazlası ile mevcut.

  4. 9 Mayıs 2023, 23:55

    Bence siyast oy vs bunlari asla konuşmaması gereken ve bu konulara girmeden kuruluş gereği hizmetleri ile konuşulması gereken grubu yipratiyorsunuz.

    Cevapla
    • 10 Mayıs 2023, 00:56

      Bayram bey bunu yapmaya mecbur bıraktılar bizleri.Bizler siyaset için kurulmadık ama her seçimde yaptıkları yalan haberlerle Süleymanlıları karalamaya ve baskı altında tutmaya gayret eden AKP VE MEDYASINA ARTIK Fırsat verilmemeli bir sonraki aşama yurtları devrettirmek veya Süleymanlıları taşlattırmak olabilir.Bizler yalanları ortaya çıkardık kararımızı söyledik ve halen medyada yalan atmaya devam ediyorlar.

  5. 5 Mayıs 2023, 14:09

    Kimsenin haram parasına ihtiyacımız olmadığı gibi bizler dilenci de değiliz. zekayi işin gibilerin bu sloganları ortaya attılar ama tutmaz.

  6. Bir Süleymanlı olarak sizlerle gurur duyuyoruz.

    Cevapla