Yahudiler Erdoğan Seçimi Kazansın Diye Dua Etti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süleymanlı Haber olarak internet sitemiz 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet ittifakını destekleme kararından sonra Süleymanlılar hakkında bir çok iftira uyduranlar öncelikli olarak kendilerine bakmalarını tavsiye ederiz.

Süleymanlı Haber’i din düşmanı diye lanse ederek Süleyman Hilmi Tunahan üstazımızı her fırsatta kullanan ve yalanlar ile Süleymanlıları kandıran AKP’trollerine itibar edilmemesini buradan belirtmek isteriz.

Süleymanlı Haber olarak bizler siyasete girer isek bütün yalanları ortaya dökeriz. Sitemiz kuruluş amaçları ortada olmakla birlikte saldırılar artar ise burada siyasi yayınlara da başlar ve gereken cevapları alırsınız.

Yahudiler Erdoğan Seçimi Kazansın Diye Dua Etti

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı! Yahudiler Erdoğan seçimi kazansın diye dua etti.

Dünya Yahudi Hahamlar Birliği başkanı, oy kaybeden Erdoğan ve AKP’nin kazanması için dua etti. Törene Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da katıldı.

Yaklaşan seçimlerle beraber partilerin çalışmaları hızlanırken, dikkat çeken görüntüler de gelmeye devam ediyor.

Beştepe’de Dünya Yahudi Hahamlar Birliği başkanı İbranice, “Efendimiz Erdoğan’ı koru tanrım” diyerek Erdoğan’ın seçimleri kazanması için dualar okudu. 

O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Yahudiler Erdoğan Seçimi Kazansın Diye Dua Etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Allah sizden razı olsun.Akp’liler sayfalarında başta büyüğümüzü ve Süleymanlı Haberi linç ediyor Facebook üzerinden sitenizi duyurup karalama yapıyorlar bilginiz olsun.Desteklerimiz sizlere Rabbim yardımcımız olsun.14 Mayısta Süleymanlılar olarak zülm eden AKP ye ve BOP eş başkanına oy vermeyeceğiz.

    Cevapla
    • 9 Mayıs 2023, 00:05

      İnşallah kardeşim.Yorumları normalde yayınlamıyorduk ama siz önceden sitemizi ziyaret edip yorum yazdığınız da akitf olduğu için otomatik yayınlanmış.Süleymanlılara her türlü iftirayı atan malum yapılar 14 Mayısta cevaplarını alacaklar.

      Cevapla