Süleymanlı Yurtlarımız ve İletişim Bilgileri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süleymanlılara Ait Kuran Kursları ve Talebe Yurtlarının İletişim Bilgileri Hakkında

Allah’ın selamı, rahmeti ve bereketi hepimizin üzerine olsun kıymetli okuyucularımız. Süleyman Hilmi Tunahan cemaatinin gür sesi olmaya devam eden Süleymanlı Haber internet sitemize rağbet gösteren siz kıymetli kardeşlerimize (zahiri) çok teşekkür ederiz.

Süleyman Hilmi Tunahan’a (rahmetullahi aleyh) ile Süleymanlılara gönül verip araştıran yüzbinlerce vatandaşımızın yoğun ilgisiyle, birçok iletişim kanallarımızdan sorulan sorularına cevaben böyle bir başlık açmak site yönetimi olarak almış olduğumuz bir karardır.

Süleyman Hilmi Tunahan cemaatimizin yurtlarını ziyaret etmek isteyen ve sohbetlerine katılmak isteyen kardeşlerimizin iletişim hattımıza gönderdikleri mesajlara en hızlı şekilde yanıt vermeye özen göstermekteyiz.

Bizlere Süleymanlı Haber sosyal medya hesaplarından özel mesaj yoluyla sorularını soran kardeşlerimizin mesaj ve sorularını sadece https://suleymanlihaber.com/iletisim adresinden iletmeleri önemle rica olunmaktadır.

Tüm halkımıza yurt/kurslarımızın kapıları açık olmakla birlikte cuma namazlarınızı ve diğer ibadetlerinizi Süleymancılar diye lanse edilen ama özünde Süleyman Efendi Kursları veya Süleymanlı kursları olan yurt/kurslarımızdan gönül rahatlığı ile istifade edebilirsiniz.

Halk nazarında Süleymancılar tabiri kullanılmakta olsa da bu tür kelimeleri bizler kullanmamaya itina etmekteyiz. Türkiye’nin her bir köşesinden veya il değiştiren, cuma namazı kılmak isteyen veya yurt dışında bulunan birçok kardeşimiz, Süleymanlı Haber olarak bizlere mesajlar atmaktadır. Bizler de yoğunluklarına ve önem sırasına göre gerekli yerlerin iletişim numaralarını ve adres bilgilerini elimizden geldiği kadar bilgi almak isteyen vatandaşlara ulaştırıyoruz.

İyi niyetli ve samimi bir şekilde gönderilen mesajlar neticesinde halkımızın talebe yurtları ve kuran kursu müesseselerini tanıtmamız elbette ki bizim için de son derece önem arz etmektedir. Fakat ne yazık ki iyi niyetli, samimi insanların yani sıra bazı kişilerin de kötü niyetle, tartışma ortamı oluşturmak veya tahrik etmek amacıyla kurs/yurtlarımız hakkında bilgi almak istediklerinin farkındayız. Elhamdulillah, bu konuda bizleri Türkiye ve yurtdışından takip eden hoca efendilerin dikkatli olduklarını, zaten gerekli bilgi ve donanıma sahip olduklarını da bilmekteyiz.

Kimin ne niyetli olduğunu bilemeyiz elbette. Ancak halkımızla kurs/yurtlarımız vesilesiyle yolumuzun kesişmesi ve birebir yakından tanışma arz etmesi bizim için de son derece kıymetlidir. Son olarak web sitemizde yazılan reddiyelerimiz Süleymanlı Haber ailesini bağlamaktadır. Bu reddiyeler üzerinden cebelleşmeye çalışanlara da fırsat verilmemektedir. (Önemli Not: Süleymanlı Haber olarak sadece erkek yurt/kurslarımız hakkında bilgiler vermekteyiz.)

Süleymanlı Yurtlarımız ve İletişim Bilgileri

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 4 Nisan 2024, 01:58

    Ben cemaatimizde yetişmiş orta okulu izmirdeki yurtlarımızda okumuş biriyim şuan Afyonkarahisarda oturuyorum ve afyonda bulunan yurtlarımıza destek ve ihtiyaç larını Allahın izniyle elimden geldiği kadar yardımcı olmak istiyorum sohbet lerine katılmak istiyorum afyonda bulunan yurtlarımız hakkında bilgi ve adres öğrenmek istiyorum bana yardımcı olur musunuz

    Cevapla
    • 4 Nisan 2024, 23:29

      Kardeşlerimiz iletti özel bilgi olarak sizlere gönderiyoruz.Rabbim kabul eylesin yorumuzu açık bırakıyoruz örnek olması adına iletişim bölümünü kullanınız verdiğimiz bilgiler direk kurs irtibat telefonlarıdır.Bizler hiçbir şekilde instagram başta olmak üzere kişisel iban üzerinden para almamaktayız.

      Cevapla