Ali Erhan Kuriş (Alihan Kuriş) Bey Abinin Sonuna Kadar Yanındayız

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HABER İÇERİĞİNE EKLEMELER YAPILMAYA DEVAM EDİYOR KIRMIZI UYARI YAZILARI KALDIRILDINCA TEKRAR OKUYUNUZ.

Allah’ın selamı , rahmeti , bereketi , inayeti cümlemizin üzere olsun kıymetli okuyucularımız. Gerçek Süleymanlıların Buluşma Noktası olan Süleymanlı Haberi dünyanın her bölgesinden takip eden cümle kardeşlerimize öncelikli olarak teşekkür ederiz.

Bir çok kardeşimizin sorusu ve ricası üzerine öncelikle böyle bir başlık açmayı ve siz okuyucularımızı bilgilendirmeyi uygun gördük. Süleymanlı Haber olarak hiç lafı eveleyip gevelemeden Süleymanlı Cemaatinin liderinin Ali Erhan Kuriş (Alihan Kuriş) olduğunu buradan belirtmek isteriz.

AKP’li fanatiklerin başta Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimi ile Mahalli İdareler Seçimi sürecince  Süleyman Efendi Cemaati üzerine kurgulamış oldukları oyunları halkımız ve Süleymanlı kardeşlerimiz dikkatli bir şekilde takip etmekte. Bu oyunlara binaen 2016 yılından beri Süleyman Efendi Cemaatimizin Lideri olan Sayın Alihan Kuriş bey’e atılmadık iftiralar kalmadı.

Süleymanlı Haber olarak her zaman belirttiğimiz gibi doğruya doğru , eğriye eğri demeye devam edeceğimizi belirtmekle birlikte bizleri takip eden değerli kardeşlerimizin de gönülleri rahat , fitne ve fesada karşı temkinli olmaları son derece mühimdir. 

HABER İÇERİĞİNE EKLEMELER YAPILMAYA DEVAM EDİYOR KIRMIZI UYARI YAZILARI KALDIRILDINCA TEKRAR OKUYUNUZ.

 

Ali Erhan Kuriş (Alihan Kuriş) Bey Abinin Sonuna Kadar Yanındayız

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 9 Nisan 2024, 00:56

    Şahsım Bahse konu davaya layık birisi değilim, Amma kapısına paspas ol denirse terettüt etmeden, Bu davanın selameti için bir kelleye ihtiyaç var derlerse hiç tereddüt etmeden ben varım derim. Saygı ve hürmetlerimle..