Süleymanlılar Yerel Seçimde Kimi Destekleyecek ?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süleymanlılar Olarak AKP’YE OY VERMİYORUZ !

 

Allah’ın selamı , rahmeti , bereketi , inayeti cümlemizin üzere olsun kıymetli okuyucularımız. Gerçek Süleymanlıların Buluşma Noktası olan Süleymanlı Haber olarak 14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde , Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU ‘nu destekleyeceğimizi tüm gerekçeleri ile sizlere duyurmuştuk.

2023 yılında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri ile ilgili tüm değerlendirmelerimizi objektif bir biçimde Süleymanlı Haber ekibi olarak siz okuyucularımız için yapmıştık. Bununla birlikte 2023 yılı seçimlerinde öngördüğümüz bir çok husus, seçimlerden hemen sonra vuku bulmaya ve vatandaşlarımıza yansıtılmaya başlanarak vatandaşlarımız bitap düşürülmeye devam edilmektedir. Dileyen kardeşlerimiz Süleymanlı Haber web sitemizden konu ile alakalı tüm yazı ve görüşlerimizi okuyabilirler.

Ramazan ayı münasebeti ile siyasi tartışmaların içerisine girmenin uygun olmadığını belirtmek isteriz. Ancak meydanın gücünü elinde tutanların tuzaklarına karşı halkımızı 2023 seçimlerinde elimizden geldiğince (Süleymanlı Haber web sitemiz ile sosyal medya hesaplarımız vesilesi ile) 1 Milyon’dan fazla ziyaretçi ve takipçilerimize ulaşılmış , fikir ve görüşlerimiz olması gerektiği şekilde tüm gerçekliğiyle anlatılmıştır.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin de bu yıl Ramazan Ayına denk gelmesi hasebiyle kutuplaşma ve tartışmalara mahal vermemek amacıyla Süleymanlı Haber olarak web sitemizde siyasi paylaşımlara yer vermemekteyiz. Süleyman Hilmi Tunahan üstazımıza gönül vermiş olanları hedef alan ve kendilerini hoca diye nitelendiren iktidar yanlısı bazı şahısların TV’lerde dillendirdikleri hakaretlere , deliller getirilerek  yalanlarını Süleymanlı Haber olarak tek tek gün yüzüne çıkarttık. Bu konudaki yazılarımıza Süleymanlı Haber web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Mevcut AKP iktidarının siyasi oyunlarına siz değerli kardeşlerimizin kanmamasını rica etmekte ve özellikle Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde Sayın Mansur Yavaş ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Sayın Ekrem İmamoğlunu’nu Süleymanlı Haber ailesi olarak destekleyeceğimizi belirtiriz. Süleyman Hilmi Tunahan Üstazımıza bağlı olanların bir Siyasi Partisi veya bir siyasi partinin bünyesine girmesi gibi bir durumun asla söz konusu olmadığını vurgulamayı da görevimiz biliriz.

Her görüşten vatandaşımızın web sitemizi takip ettiğini ve Süleyman Hilmi Tunahan Üstazımıza Gönül verdiğinin farkında olmakla birlikte , Türkiye Cumhuriyet’inde şartlar ve durum neyi gerektiriyor ise Süleymanlı Haber Ailesi de bu şartların doğrultusunda seçim yaptığımızı kardeşlerimiz gayet iyi bilmektedirler. Mevcut hükümetin 25 yıldır iktidar ve güç elinde olmasına rağmen , yapması gerektiği halde yapmadıkları vaatleri 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde vadetmeleri vahim bir durumdur. Bu vaatlerin aynı zamanda birçoğu Mahalli İdareler Seçimleri ile alakalı olmadığı gibi, ülkemizin de ekonomik , siyasi , eğitim ve diğer birçok alanda geri kaldığının da göstergesidir.

Adalet ve Liyakatın günden güne yok olduğu ve devletimizin imkanlarının israf edildiği bir dönemde Süleymanlı Haber Ailesi olarak AKP hükümetini desteklemeyeceğimizi siz kıymetli kardeşlerimize önemle , tekrar tekrar belirtmekteyiz. Yapılan bu bilgilendirmemizin tüm Süleymanlı Haber Ailesini bağladığını önemle duyuruyoruz. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinin başta ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederiz.

Daha önceki seçimlere dair yapılan değerlendirmelere ait yazılarımıza da aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

thumbnail
AKP'NİN Süleymanlılara Kurduğu Tuzaklar
AKP’nin Süleymanlılara Verdiği Zararlar

thumbnail
AKP'NİN Süleymanlılara Kurduğu Tuzaklar
AKP ‘Süleymanlıları’ Bölüyor !

thumbnail
AKP'NİN Süleymanlıları Medya İle Kandırmaları
AKP Medyası ve Trolleri Süleyman Hilmi Tunahan’ı Kullanmaya Devam Ediyor

thumbnail
AKP'NİN Süleymanlılara Kurduğu Tuzaklar
AKP’lilere İtibar Etmeyiniz !

thumbnail
İlişkili Haber
a Haber Süleymanlıları Hedef Aldı

thumbnail
İlişkili Haber
Ali Erhan Kuriş (Alihan Kuriş) Bey Abinin Sonuna Kadar Yanındayız

thumbnail
İlişkili Haber
Süleymanlılar Kime Oy Verecek !

thumbnail
Süleymanlılar İkinci Tur Seçimleri
İkinci Turda da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Destekliyoruz

thumbnail
AKP VE YAHUDİLER
Yahudiler Erdoğan Seçimi Kazansın Diye Dua Etti

thumbnail
İlişkili Haber
Sakın Üzülmeyin Kazanan Bizleriz

suleymanlilar 2024 secim

 

 

 

Süleymanlılar Yerel Seçimde Kimi Destekleyecek ?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Rabbim yolumuzdan ayırmasın.AKP Trolleri her yalanı atarlar CÜNKÜ Onlar Münafıklar gibidir.Dinimiz İslamı cıkarları için kullanan bu tehlikeli yapı her geçen gün Türkiye’yi bitiriyor.Yandaşları zengin edip milleti soyan bu yapı inşallah kazanamaz.Rabbim sizlerden razı olsun.Severek beğenerek sitenizi takip ediyoruz.